Havrekaka med bärkompott

Jag tränar inte just nu, men jag äter fortfarande – sÃ¥ här kommer min lunch. Kommer ni ihÃ¥g när det fanns frukostflingkakor som hette Weetabix (finns förmodligen fortfarande kvar!)? Well, min lunch var Ã¥t det hÃ¥llet – fast gigantiskt mycket godare.

Jag utgick frÃ¥n att jag hade 2 äggvitor i kylen och havregryn i skÃ¥pet. Jag tänkte pÃ¥ havrekakorna jag gjorde förra veckan och sÃ¥g sedan ett ensamt äpple som ville bli uppätet. Av tankarna gjorde jag en lunchhavrekaka med frukt- och bärkompott. Exakt a l l a ingredienserna i dagens lunch är superfoods som gör bra grejer för kroppen (well, kanel ska man inte överdosera i och för sig…)!

LUNCHHAVREKAKA:

  • Havregryn
  • Krossade linfrön
  • Äggvita
  • Kokosfolja
  • Hackade paranötter
  • Kanel

Bakas i ca 10-15 minuter i ugn på ca 200 grader.

KOMPOTT:

  • Äpple
  • BlÃ¥bär
  • Hallon

Kokas ihop till den konsistens du önskar.

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!