Pinterest

Jag har fastnat för Pinterest. Det är ännu en social medieplattform som går ut på att dela och dela med sig. Sharing is caring. Här finns mycket skit och mycket smart. Pinterest är som en anslagstavla där man kan samla allt som man gillar på webben. Det är som en virtuell visionboard. Jag samlar än så länge mest på smarta citat. Jag tycker att de träffar rätt och beskriver så mycket med bara några ord. Som det nedan. What screws us up most in life is the picture in our head of how it is supposed to be. I min värld sätter det huvudet på spiken.

Det finns så många positiva känslor som normen förtrycker. Så mycket fint i det som anses fult. Så mycket glädje i sorgen. Så mycket vackert i allt som är tragiskt. Samhället säger ofta en sak – och hjärtat ett annat. Men på det stora hela spelar det inte så stor roll för life is so much more enjoyable now that I’ve decided I just don’t give a fuck. På senare tid har jag landat i en fantastisk känsla av att det är jag som bestämmer över mitt liv. Ingen annan. Det är inte samhället som bestämmer om jag är lycklig. Det är jag. Det är inte någon annan som bestämmer hur jag ska tycka eller se ut. Det är jag. Det känns som om många personer som jag beundrar har landat i just samma insikt – om än lite tidigare i mig.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!