Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
Ska definitivt testa denna variant, ser gott ut! Blomkålsmos är för övrigt en personlig favorit.
Ska definitivt testa denna variant, ser gott ut! Blomkålsmos är för övrigt en personlig favorit.
Ser otroligt gott ut!!! 🙂
Ser otroligt gott ut!!! 🙂
Nytt för mig – tänkte inte på att man kan steka blomkål! Ska genast testa. Undrars om man kan fräsa upp broccoli också …
Nytt för mig – tänkte inte på att man kan steka blomkål! Ska genast testa. Undrars om man kan fräsa upp broccoli också …
Steker rätt ofta blomkål! Det är himla smarrigt till kyckling (vilket jag iofs inte äter längre) och fisk!
Steker rätt ofta blomkål! Det är himla smarrigt till kyckling (vilket jag iofs inte äter längre) och fisk!
Ooh, jag gjorde blomkålsris för första gången igår. Den kokta varianten dock, insåg att det behövdes rätt mycket salt/kryddor för att det inte ska bli beskt. Måste helt klart prova att steka, hur länge stekte du det?
/C
Ooh, jag gjorde blomkålsris för första gången igår. Den kokta varianten dock, insåg att det behövdes rätt mycket salt/kryddor för att det inte ska bli beskt. Måste helt klart prova att steka, hur länge stekte du det?
/C
Ah blomkålsris. Fantastiskt gott ju!! Käkar vi ofta här hemma, både i stekt och kokt variant. Perfekt som alternativ till ris.
Ah blomkålsris. Fantastiskt gott ju!! Käkar vi ofta här hemma, både i stekt och kokt variant. Perfekt som alternativ till ris.
Bra tips! Ser jättegott ut 🙂
Bra tips! Ser jättegott ut 🙂
Camilla: just denna gång blev det lövbiff eftersom kycklingen var slut. i min tikka masala är gul lök, paprika, lövbiff, tikka masalacurry, kokosmjölk och creme fraiche. det tog mig typ 7 minuter. 🙂
Camilla: just denna gång blev det lövbiff eftersom kycklingen var slut. i min tikka masala är gul lök, paprika, lövbiff, tikka masalacurry, kokosmjölk och creme fraiche. det tog mig typ 7 minuter. 🙂
Gott! 🙂 Hur gör du kycklingen?
Gott! 🙂 Hur gör du kycklingen?