Minus 31

Minus 31 och solen strålar. Jag sparar mina tår och sitter inne och jobbar en sväng. Jag läser om SATS Spårvagnshallarna som jag tycker är galet coolt och snyggt. Halva mig vill köpa SATS-kort på studs – och andra halvan vill inte alls. Träning för mig ska vara lustfyllt och roligt och att stressa sig till en köplats hör inte dit. Den allra största anledningen just nu till varför jag inte tränar på SATS är att jag inte vill köa till passen. Till Hot MOJO är det 200 pers i kö. Salen tar 20 personer. Fler coola gym i Stockholm efterlyses alltså!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Jag håller med, det ser snyggt ut. Det är en riktigt mäktig satsning, kul gjort av en kedja när man tar ut svängarna.
    Som kund hade jag aldrig överhuvudtaget övervägt teckna kort med köerna som råder i Sthlm. Det är viss kö (eftersom jag har kort på SATS) i Gbg men inte i närheten av Sthlm. Det som är märkligt är att det är medlemmarna som beskylls vara den felande länken i systemet för bokning om man läser det som skrivs i svaren på facebook. DET är än mer ett skäl som hade gjort mig tveksam till medlemsakp, vad hände med kunden har alltid rätt? Nu är det medlemmarnas fel- inte systemet som SATS har designat. Hade man haft säljstopp efter ett visst antal medlemmar så hade det inte hänt- men kan man tjäna en krona till så tar man chansen. På kundens bekostnad.
    Sålänge ingen reagerar på detta kommer det aldrig heller ses som ett problem. Men nu börjar problemet synas på facebook t.ex.
    Översäljet gäller alla i branschen utom möjligtvis superpremiumgymmen som ofta har en ”trängselspärr”.

    Magnus 2012-02-04 08:01:57 http://www.gardmark.se
    Svara
  • -31 är för kallt! jag ska övergå till Sats nu. Tröttnat på F&S och kommit tillbaka till min SATS gilla period!

    pilla 2012-02-03 20:52:10 http://pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Jag skaffade precis kort på SATS Sickla och hoppas att det är bra. Vi var och tittade på World Class i Ektorp (Nacka) och blev grymt besvikna. Sunkigt,mörkt, källargym med massa bodybuilders (bara manliga såklart). Nej, där skulle jag inte trivts. Friskis och Svettis i Orminge är sjukt fräscht (rekommenderas verkligen!) men dit är det för långt och F&S i Sickla var inte alls lika kul. SATS var alltså enda alternativet…hoppas det håller nu. Kändes bra i alla fall 🙂

    Sara 2012-02-03 15:35:31 http://finaprickar.blogspot.com
    Svara
  • Oh my.. Inga dåliga köer. På mitt gym, som också har Hot MOJO, är det väldigt sällan kö. Cykelklasserna är väl enda undantaget. Du får flytta till härliga Göteborg! =)

    Cathrin 2012-02-03 15:00:48 http://malisikte.se
    Svara
  • Oj, det var lite kyligt … här är det varmt å gott, bara minus 16 nu. Nä, gym går bort just nu, istället tränar vi i naturens gym, det är också galet häftigt faktiskt. Magmuskler med stjärnhimmel som utsikt, vad slår det?
    Ha en härlig fredag!!

    Anna 2012-02-03 13:56:34 http://annamarkelin.wordpress.com
    Svara
  • TvåHUNDRA pers. i kö?? 😮
    Här känns det lönlöst om det är 25 st….. 😛

    Västgötskan 2012-02-03 13:32:02 http://rundarocksaenform.blogspot.com
    Svara
  • Men minus 31 – det är ju galet kallt! Huvva! Bra val att sitta inne då! Tackar ödmjukast för länkkärlek och håller ( som man ju ser) med kring det där köandet.

    Håller tumme för mindre minusgrader i helgen!

    Sofy 2012-02-03 13:18:16 http://www.uppochhoppa.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!