Stockholmsmorgon

Det var s v å r t att kliva upp imorse. Gå upp tidigare än jag behöver på en helg liksom? Fast det var ju det där med ”behöver” då. Det är högst beroende av definition!

Som vanligt ångrar jag mig inte ett dugg över att ha klivit upp när jag väl är uppe och igång. Stockholmsmorgonen mötte mig i med gråpastell och först en löpande man i långärmad tröja och shorts och sedan en man med full vintermundering. Jag själv har lagt mina fodrade tights i lådan som fortfarande väntar på vinter men kombinerade undersällströja med hög krage och tunn löparjacka. På mina morgonjoggar springer jag sällan särskilt fort utan vill ha någonting att gosa in mig i.

I öronen hade jag sällskap i form av Jillian Michaels (The Jillian Michaels Show är en gratis podcast som ges ut 1 gång i veckan och som hämtas via iTunes) och jag tycker hon är fantastisk på många sätt. Jag lyssnar inte på Jillian för träningstipsens skull. Där skulle jag hellre vilja lyssna på andra. Jillian är allra bäst på att prata mentala aspekter. Livskraft, livsglädje, livsaspekter, livssituationer, livsval och livet. Jillian påminner mig om att se på livet med andra ögon och hon får mig att inse möjligheterna hos mig själv. Sedan har hon en väldans massa åsikter om vegansk mat, sojamjölk, bikramyoga, barfotaträning och you name it – och det kan man tycka vad man vill om.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Bra jobbat – Stockholm är ta mig f*n lika vackert jämt! På tal om Jillian så kan jag bli GALEN på hennes flams emellanåt, men oftast är hennes podcasts värda att lyssna på – hon är galet kompetent!

    Helena 2012-01-22 14:15:56 http://www.healthbyhelena.com
    Svara
  • Underbaaaara bilder!

    Camilla 2012-01-21 22:56:55 http://www.camillasdagar.blogspot.com
    Svara
  • Jag lyssnade mkt på Jillians podcasts förut och gillar henne benhårt, särskilt som du säger de mentala aspekterna. Men hon har haft så många åsikter pepprade med faktafel på sista tiden att jag inte pallar lyssna längre. Ibland är hon för mycket ”svart eller vitt” för mig. När det gäller vegankost har hon så mycket fel att det är helt otroligt, hon borde ta ett snack med BL-kollegan Bob Harper (som är vegan) och bli bättre insatt.

    Petra Axlund Stegman 2012-01-21 21:39:04 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Jag är i sluttampen på en utmaning och har funderingar på att köra en ny. Lite som du hade med 50 pass till nyår men i mitt fall att köra 25 dagar. Vet inte riktigt hur många pass som är rimligt att få ihop på dessa dagar. 15? 20? Tänkte höra med dig, vad tycker du?

    joanna 2012-01-21 19:09:59 http://www.humlansliv.blogspot.com/
    Svara
  • Underbara Bilder! Och visst är det fantastiskt när man väl är uppe! 🙂
    Här snöar det iag och jag vill vill vill att den ska stanna. Tyvärr säger meterologerna mildväder redan på måndag. Suck! 🙁 Men innan dess hoppas jag få vara ute och leka i snön med dottern. Hon var eld och lågot i morse när hon såg snön. Hon har frågat varje dag sedan deember om snö, haha!
    Hoppas du får en fortsatt fin helg!

    Saltistjejen 2012-01-21 15:35:57 http://www.saltistjejen.blogspot.com
    Svara
  • Anders: 🙂

    Mia: tack!

    Maria: jag har appen men aldrig kollat faktiskt efter podcasten faktiskt

    admin 2012-01-21 15:15:58
    Svara
  • Den du laddar ner från iTunes är det samma podcasts som är i hennes app?

    Maria 2012-01-21 14:58:52
    Svara
  • Grattis till en underbar morgon, vilka fantastiska bilder

    Mia 2012-01-21 12:38:23
    Svara
  • Haha..njae idag var det inte shortsväder precis..respekt åt den mannen.

    Anders 2012-01-21 11:36:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!