Tillskott

Grabben retar mig med att ställa upp sina nya skor som små konstverk mot väggen i vardagsrummet. De timmar han förr spelade poker på nätet spenderar han nu med att surfa efter löparskor. Och köpa… Jag är mer av en löparskoköpare än surfare men vi har i alla fall den oemotståndliga kärleken till Adidas gemensamt. Det är lustigt hur vi som är så olika (han är lätt, jag är tung – han är snabb, jag är långsam) har så lika smak vad gäller löparskor. Vi älskar båda våra Marathon10 men de vi har börjar bli lite gamla och slitna. Eller – i alla fall mina. De är inköpta i april 2011 och känns numer jättegamla. Min skokonsumtion är hög och det finns bara ett par skor jag regelbundet använder som är äldre och det är mina Inov-8 X-talon.

I och med Grabbens tillskott känns mina egna skor helt plötsligt väldigt tråkiga. Senaste gången jag skulle ut och springa hittade jag inte ett enda vettigt par skor att springa med bland de rätt många paren skor i min skohylla. What to do? Skriva upp en lista på önskeskor såklart. Marathon10 står högt. Nike Free kommer strax under. När jag sprungit några fler pass i mina Adidas Feather ska jag önska mig den nya lila modellen. Och så finns det ju de modeller jag ännu inte testat…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Pilla: yes do!

    Katarina: ja man kan ha kul skor även när man inte springer! varför passar inte fötterna? de flesta skor är väl snygga nuförtiden. med undantag för saucony triumph…

    Miss A: skoj! vet att du älskar dina aegis – som jag inte alls gillar, så mycket möjligt att vi tycker olika…

    Camillas dagar: ja jag vet vilka lila/silver du menar – mycket fiina!! adidas har samma modell i flera olika färgkombinationer vilket är smart!

    Anneliten: tråkigt. vad funkar bäst för dina fötter? håller med om att funktion går före färg – men himla bra om man får båda!

    Västgötskan: haha, tur att vi är många som ser det som nödvändigheter!

    admin 2012-01-21 11:07:42
    Svara
  • Jag har börjat bli en skoköpare. Sambon fattar inte alls varför jag behöver nya hela tiden…. 😛

    Västgötskan 2012-01-21 10:45:03 http://rundarocksaenform.blogspot.com
    Svara
  • De löparskor som passar mig är sällan snygga. Och när det gäller löparskor så måste nog funktion gå före färg. Till och med för mig som i vanliga livet älskar snygga skor!

    anneliten 2012-01-20 21:19:44 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
    Svara
  • Jag bara älskar att kolla på löparskor på nätet … Just nu ett par lila/silver från Adidas och ett par svart/rosa/vita också från Adidas Astar Salvation 3W som bara är sååå fina. Jag som inte ens gillar löpning… :/

    Camillas dagar 2012-01-20 21:19:11 http://www.camillasdagar.blogspot.com
    Svara
  • Jag har precis fått hem de lila feather i veckan o haft de på mig när jag styrketränat, men inte sprungit i dem än. Ser framemot ett intervallpass i dem snart- kommer nog att flyga fram, så himla lätta är de!

    Miss Agda 2012-01-20 21:07:54 http://www.missagda.se
    Svara
  • För att förtydliga så tillhör dina kategorin snygg-skor (gillar färg)

    Katarina 2012-01-20 20:07:10 http://brakatarina.se
    Svara
  • Och det är så orättvist att mina fötter inte helt passar i roligare färgskor. Jag fick helt enkelt välja på perfekt passform eller skönhet. Hrmpf!
    Ska nog köpa ett bar snygg-skor för att vara snygg då jag inte springer och ett par ful-skor då jag springer…

    Katarina 2012-01-20 20:06:31 http://brakatarina.se
    Svara
  • Älskade löparskor, dock har jag rätt många men gillar bara ett par. Mina DS som nu är inne på sista veckan. Måste testa ett par marathon i affären, de ser himlans fina ut!

    pilla 2012-01-20 18:30:07 http://pernillabredolt.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!