Välgörenhetslopp

Den är nästan här på allvar. Den där välgörenhetstrenden som är så starkt rotad i USA. Jag har många gånger tidigare kombinerat träning och välgörenhet. Jag tycker det är en sjukt bra kombination för att involvera både mig själv och min omgivning. Jag har cyklat i 24 timmar, anordnat träningsevent för Stadsmissionen och Rosa Bandet och så har jag bland annat sprungit Aidsloppet.

I år kan man förutom Kistaloppet också springa Skärholmsloppet. Kistaloppet är 10 km och går av stapeln i höst medan Skärholmsloppet är 5 km och springs i vår. Bakom loppen står Löparakademin som jobbar med löpning som ett verktyg att nå ut till ungdomar i förorten och arbeta med personlig utveckling. I båda loppen springer man genom gallerior vilket gör själva banan till en upplevelse i sig. Anmäler man sig innan sista januari kostar loppet 99 kr!

Är man ett fan av det där med att göra en god sak ska man såklart springa det här loppet månaden efter. Från 5 till 50 på 4 veckor!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ride of hope är ett härligt event om man gillar att cykla och samtidigt bidra med hjälp till barncancerfonden! =)

    Johanna 2012-01-19 17:16:39 http://essiess.blogg.se
    Svara
  • Eller hur!! Det är dags. Jag hade möte med Erika w idag o vi pratade om det att det är så naturligt i USA o UK men lite nytt här. Har märkt det nu iom jobbet med Tjejmarathon att det inte är så vedertaget :)! Men det kommer- thanx 4 spreadin da word!!!

    Annie 2012-01-18 19:37:32 http://www.runnerslove.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!