Body Balance

När mörkret lagt sig för länge sedan gick jag till Tegnérgatan för en klass body balance. Jag värmde upp med corestyrka och hann bli irriterad när klassen började 10 minuter sent på grund av pumpen som var innan. Sedan fortsatte det i samma stil. Jag stod rätt långt bak och såg inte instruktören och uppfattade inte heller riktigt vad hon sa. En omständig kombination när man står med en twistad rygg i en position och inte fattar vad som händer. På den positiva sidan så gillar jag den här releasen, vilken i ordningen den nu är. Dessutom slog jag mig själv med häpnad genom att tycka att det var skönt för ryggen att stå i hunden.

På vägen hem ringde jag och röstade på Rolf-Göran till Jerringpriset och det gick ju vägen. Grattis hästsporten – äntligen var det er tur. Förtjänat! …men av den sista timmen jag hann se av den där Idrottsgalan blev jag irriterad 3 gånger till.

1) C-kändisarna till artister som uppträdde. Tog budgeten slut precis innan man valde vilka som skulle stå på scen?

2) Hon teaterdonnan (som jag glömt namnet på) som frågade idrottskändisarna om de visste hur många relationsbråk de gett upphov till och som genom det så kallade skämtet förutsatte att det bara var män som tittar på sport.

3) Alla mål och målmissar som visades som någon slags pausunderhållning medan svenska folket röstade in i det sista. ”Det är inte bara fotboll” sa den urdåliga komikern och programledaren. Nej det var ju faktiskt lite hockey också. Finns det verkligen inga fler success moments eller missar i andra sporter att också visa istället för att fokusera på internationell fotboll som långt ifrån alla tittare bryr sig ett uns om? Det hade varit roligt med klipp från andra sporter – det hade inte varit så himla svårt för SVT-ledningen att lista ut att intresset för kvällen var extremt stort från alla häst- och skidälskare där ute, de sporter som kom 1:a och 2:a sett till popularitet av Rolf-Göran och Marcus att döma.

Nu ser jag fram emot en roligare dag imorgon. Tisdagar är ju roligare dagar! Det är trist att vara en gnällspik men ibland blir jag trött på gammeltänket som förekommer.

Tegnérgatan by night

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Men du… Hörde du inte Lisa Miskowskys vackra hyllning till dem som avlidit 2011? Den gav i alla fall mig gåshud. Har den på min blogg om du missa’t!
    Hurtbulle! Mycket imponerad!

    Camillas dagar 2012-01-17 19:27:33 http://www.camillasdagar.blogspot.com
    Svara
  • Spot on som vanligt Sara 🙂

    Millis 2012-01-17 18:02:10
    Svara
  • Jag håller med. Men underbara Patrik, som aldrig håller käften. Fler som han behövs!!

    fitnesscoachen 2012-01-17 09:07:48 http://fitnesscoachen.com
    Svara
  • Bodybalance, ja det var längesen jag var på det. När jag tänker efter; faktiskt måste det varit på ett WorldClass-gym i Märsta på 90-talet 😉 Då tyckte jag ”sådär”. Men kanske värt att prova snart igen. Liknar det yogalates måntro?

    Smaljeansen! 2012-01-17 09:06:54 http://smaljeansen.blogspot.com/
    Svara
  • Lite kul med Patrik Sjöbergs kommentarer om låtar som blivit misshandlade – kan inte annat än hålla med. Han är inte rädd för att sticka ut, minsann.

    Anna 2012-01-17 08:13:41 http://annamarkelin.wordpress.com
    Svara
  • Ja äntligen var det hästsportens tur!

    Marieh 2012-01-16 23:52:34 http://Mariehsworkout.blogspot.com
    Svara
  • Själv missade jag galan så an inte kommentera det, men vet ju hur det brukar se ut. och ja, du har ju rätt.

    Josefin 2012-01-16 23:38:25 http://jossefinast.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!