Morning run

Det är skönt att ha lämnat fredag den 13 bakom sig. Bilder är tagna för att överklaga de 2 p-böter jag fått. Fläcken på den vitlaserade ekparketten är nästan borta. Och så kom vi helskinnade ner till Halmstad. Jag hade så mycket otur igår morse att jag var lite orolig inför resan ner. Vad mer skulle kunna hända liksom? Det enda som fortsatte dåligt under gårdagen var att det ekologiska utbudet på ICA Smålandsstenar var skralt. Det jag hittade i ekoväg var ekologisk tacokrydda. Resten fick bli så som det blev, inklusive den färdiggjorde kladdkakan. Fredagsskumpan var för övrigt inte heller ekologisk. Men väldigt god!

Lördagen den 14:e har börjat bra. Solen skiner och morgonjoggen är sprungen! Det märks att diverse Emil och Berit och allt vad de heter härjat runt. Min vanliga runda såg skändad ut. Skadad. Grova traktordäck som djupa sår. Träd som fallit och vegetation som var bruten. Men naturen repar sig. Det blir inte som förr – men det blir på ett annat sätt. Allt är föränderligt. Både landskap och liv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Ja, Hökafältet var nästan ospringbart upptäckte jag förra helgen. Men de skulle rensa upp snabbt sa (obekräftad) källa!

    Katharina W 2012-01-16 07:58:15
    Svara
  • Haha i Smålandsstenar kan man inte räkna med bra utbud 😉 Är uppvuxen två mil därifrån och ja.. jag skulle ju inte välja att storhandla i Sm.stenar 😉

    Vet inte vilken väg ni kör från Sthlm till Hstd men åker ni förbi Gislaved (där jag är uppvuxen) finns både Kvantum och ett nyöppnat Willys. Kram

    Jess 2012-01-15 21:15:59 http://jessansworld.blogg.se
    Svara
  • Härligt!

    pilla 2012-01-14 17:13:50 http://pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Västgötskan: tack, i will

    Anneliten: jag vet, därför köpte vi eko. lite bättre. i vårt skafferi i hstd finns rätt lite grejer så att blanda själv krävde lite för stor insats.

    admin 2012-01-14 14:48:35
    Svara
  • Oj. Färdiga kryddblandningar brukar inte vara så nyttiga. Ett tips är att blanda taco-kryddan själv.

    anneliten 2012-01-14 13:12:36 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
    Svara
  • Ja, så är det… På gott och ont.
    Mysigt foto. Njut av lördagen! 🙂

    Västgötskan 2012-01-14 12:23:13 http://rundarocksaenform.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!