LÄNKKÄRLEK: vårens roligaste grejer

Vintervädret bjuder på regn men våren tornar upp sig med massor av roligheter i horisonten där borta. Min vår börjar efter Tjejvasan och här är några grejer att sukta mot:

Blogger Boot Camp, 21-22 april, rysligt rolig träningshelg som arrangeras av bland annat min fina vän Sofy. BBC krockar alltid med mitt resande och så även i år – så jag säger ”typiskt” för typ 4:e gången (jag var däremot med första gången det anordnades). När BBC går av stapeln befinner jag mig i New York.

Yoga Safari i New york, 1-7 juni, arrangeras av duktiga Petra Axlund Stegman. Yoga och New York i ett – vilken grej! Himla synd att jag precis varit i New York och att reskassan just då är skral – annars skulle jag slå till (i hemlighet funderar jag fortfarande)

Tjejmarathon, 16 juni, arrangeras av sprudlande eldsjälarna Annie och Madde. Det är ingen vanlig mara utan lite längre (50km) eftersom tjejer är lite bättre. Syftet är att samla pengar till välgörenhetsprojekt för kvinnor i Afrika. Alla som idag springer 8km kan vara med – träningsprogram förbereder dig fram till resan och gemensamma långpass arrangeras i Göteborg och Stockholm för att bygga pannben, prata löpning och grunda för en hejdundrande ultra. Så vill du springa långt och lugnt – här har du chansen! Vill du göra gott för någon annan – här har du möjlighet!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!