Danicas Vänner

Kanske har ni sett reklamfilmen på TV? Danica Pension som ägnar sina sekunder åt att uppmuntra till träning! Jag störtgillar deras vinkel på budskapet och framförallt tycker jag att de har gjort hemläxan vad gäller deras Facebooksida Danicas Vänner.

Jag har tjatat rätt mycket om att så otroligt många företag och organisationer inte fattar att de måste fylla sina Facebooksidor med värde – varför ska jag annars gilla? Lägg lite mer krut på sidan än att önska trevlig jul och god helg och annat som förvisso är nice to have – men långt ifrån något need to have. Danicas Vänner löper linan ut. Deras Facebooksida kommer att handla om träning. Redan nu ligger erbjudanden uppe om om träningsskor. Och om man avger ett nyårslöfte skänker Danica Pension 10 kr till en organisation som på ett eller annat sätt gör gott. Det är sådant jag gillar, jag hoppas att Danica Pension kommer att göra det minst lika bra som deras målsättningar säger.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Haha! Skrev samma sak utan att ha läst ditt inlägg! 😀

    Michaela 2012-01-05 23:10:21 http://michaelacarpelan.blogg.se
    Svara
  • Facebooksidor är otroligt outvecklade. Min kille jobbar med sociala medier så jag får en intressant inblick… samtidigt så är det bra för oss konsumenter – att vinna tävlingar på företagssidor är väldigt lätt, de har ju så få medlemmar 🙂

    SV: Jag använder lite olika fototekniker men främst handlar det om efterbearbetning, jag jobbar nämligen till vardags med liknande så jag har ett försprång 🙂 Jag har en viss metod som ger ”Elbe-bilder”. Sen handlar det förstås om bra ljus, lite styling och färgval 😉

    Smaljeansen! 2012-01-05 12:38:51 http://smaljeansen.blogspot.com/
    Svara
  • Tack för Danicia tipset! Instämmer, skall man finnas representerade i sociala medier skall man göra det på rätt sätt annars är det bättre att låta bli!

    pilla 2012-01-05 11:43:47 http://pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Fick hem reklam därifrån igår och det verkar ju lovande! Har inte kollat sidan än, men som sagt håller de vad de lovar så kommer jag definitivt bli ett fan. Fb-sidor man som kund inte får något ut av är inget att ha. De känns som att ”alla måste” vara på Facebook utan att ha en strategi för vad de vill uppnå där samt vad för mervärde de vill ge de som är fans, men där verkar det ju faktiskt som att Danica ser ut att lyckas.

    Sofia - ett bättre du 2012-01-05 10:30:42 http://ettbattredu.se/blogg
    Svara
  • Har också sett reklamen och gillade den verkligen! 🙂 Ska kika in på facebooksidan nuu 🙂

    EmelieMaria - träning&annat 2012-01-05 10:25:04 http://emeliemaria.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!