Tisdag

Idag var den första tisdagen av 52. Jag har spenderat den i soffan i Åre med jobbdatorn i knät. På lunchen var jag ute och promenerade en sväng och konstaterade att idag låg kylan och sov nere i dalen medan solen sken på Åreskutan. Typisk inversion.

Under kvällen var vi ute på byn en sväng och firade att mina föräldrar varit gifta i 25 år. Fint så. En bra tisdag. Jag ska fortsätta den med att träningsplanera lite i almanackan och skriva lite om tankar och målsättningar i min anteckningsbok. Det är i dessa 2 böcker jag känner att jag styr upp saker och ting och den känslan är skön och tacksam.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Katarina: hej! välkommen hit!! KUL at du läser! den träningskalender jag har är faktiskt min vanliga kalender som jag beställt från personligalmanacka.se – jag tycker det fungerar bäst att skriva in allt där eftersom jag planerar träning tillsammans med möten och andra grejer. jag hade förut en skrivbok med vita blad där jag skrev in övningar och sådant – tycker inte att någon av de andra träningskalendrarna som fanns på marknaden funkade. det var för mkt linjer och ränder som inte funkade med hur jag ville ha det.

    Anna: hoppas jag med, de ska ju vara roliga allihopa enligt mitt nyårslöfte!

    admin 2012-01-04 10:44:18
    Svara
  • Låter som en typiskt bra tisdag! Hoppas de nästkommande 51 tisdagarna blir precis lika bra!

    Anna (orka mera) 2012-01-04 07:54:10 http://blogg.piggelina.se
    Svara
  • Hejsan! Hittade till din blogg igår genom Äta Träna Kämpa och jag fastnade direkt! 🙂 Du skriver om träning och hälsa på ett smittande sätt som gör en nyfiken att se vad du mer ska hitta på och så ska vi ju inte tala om alla vackra foton, superfina, du är en grym fotograf 🙂

    Men nu till en fråga också. Du har i detta inlägg nämnt att du skriver i en träningskalender. Vilken är det? Vart kan jag köpa den? Jag är i stort behov av en bra (har tidigare haft några dåliga)

    Hälsning från Katarina, en ny läsare som kommer att hänga kvar här 🙂

    Katarina 2012-01-03 23:34:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!