NyÃ¥rskvällen var en symbios av hummer till tända ljus och öde skogsmörker. Under kvällen Ã¥t vi bÃ¥de räkor, hummer, pilgrimsmusslor och panna cotta och sedan bar det av i Caddybil lÃ¥ngt in i skogen för att rigga fyrverkeri. I 2 timmar jobbade vi med att ställa ut pjäser pÃ¥ olika positioner (för att skapa bredd i fyrverkeriet) och koppla pÃ¥ elen (ger ett säkert och tightare fyrverkeri med väldigt exakt timing). Det är tack vare el man skjuter till taktslag som här (om du inte har tid att se alla 30 fantastiska minuter sÃ¥ spola fram till strax efter 13 minuter! Fast precis efter 10 minuter kommer den allra häftigaste effekten och, äsch – allt är ofattbart bra) när Grabben & Co var och tävlade i Kanada förra sommaren.
Efter 12-slaget fortsatte vi att jobba med att städa upp och packa ihop och körde genom à re bÃ¥de en och 2 gÃ¥nger och hittade fyllevandrare vid var och varannan vägkant. Ãven om vi gick och lade oss senare än de flesta sÃ¥ är det med pigga huvuden vi spenderar denna första dag pÃ¥ 2012. Vi kan inte riktigt bestämma oss för när vi ska Ã¥ka hem mot Stockholm men när vi väl gör det ser jag fram emot att frossa i beställningar frÃ¥n antingen EkolÃ¥dan, à rstiderna eller andra ekolÃ¥dor. Jag vill överaskas av roliga rÃ¥varor och inte gÃ¥ i affären och plocka själv för dÃ¥ begränsas jag av min egna fantasi.