Soligt avslut

Det blev ett fantastiskt soligt avslut på 2011 som jag spenderade på toppen av Åre under en klarblå himmel och strålande sol. Jag tar det som ett gott tecken inför 2012!

Hela Åre verkade ha tagit sovmorgon för liftköerna gick från att vara obefintliga till alldeles för långa precis efter klockan 11. Lagom till dess att vi tänkte fly fältet öppnade Gondolen upp till högzon och eftersom vi var precis vid rätt tillfälle vid rätt tidpunkt tog vi liften upp några meter närmre solen. I mars är soliga dagar på högzon vardagsmat – i december känns det extremt sällsynt… Skiddagen avslutades med skarpa carvingsvängar i Ullådalen innan vi åt årets sista lunch på Buustamon.

Gott nytt år allihopa! Ska du skjuta fyrverkerier så låt bli alkoholen tills efteråt! Ska du skjuta raketer (vilket jag egentligen inte tycker att någon ska) så var extremt försiktig! Fundera på en fyrverkerilåda i trä till nästa gång – eller svävande lyktor för en vacker och tyst upplevelse. Sveriges bästa nyårsfyrverkeri är Stockholms Stads officiella. Är du i Åre så ska du blicka mot Copperhill eller Duved. Alla tre är signerade Grabben på ett eller annat vis – förutom att skriva träningsblogg är han är en av landets mest prisbelönta pyrotekniker. Många av de svävande lyktorna står han också bakom – såväl som i år som förra året har vi paketerat och skickat iväg rätt många tusen svävande lyktor till privatpersoner och företag runt om i landet.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!