10 backar

Jag stack ut ”en sväng” ikväll. Tänkte mig ett snabbt pass och det blev exakt 25 minuter från det att jag klev ut genom dörren tills dess att jag kom in igen. Sprang en kilometer med första halvan med vinden i ryggen. Inte så farligt, tyckte jag. Vinden hjälpte mig framåt och det var inte särskilt kallt även om snön yrde runt omkring mig. Här och var hade snön blåst i drivor och fötterna begravdes i fluffig nysnö.

En halv kilometer senare vek jag av för att ta gångvägen hem över Draklanda. Snövallen på sidan var nästan metern hög och direkt när jag gått över tågspåren och vänt tillbaka märkte jag det. Hur omöjligt det var att springa åt andra hållet! Snön piskade i ansiktet och rispade ögonen så till den grad att jag envist fick borra ansiktet i snön. På fältet hade vinden styrt och ställt som den ville så jag vadade i snö upp till låren. På högersidan såg jag ett dike och jag undrade ett slag om jag var mitt i det. Pinnar som markerade vägen skvallrade om att jag var där jag skulle vara men snön hade helt sonika blåst igen hela vägen. Jag testade att springa och det var som att springa i högt vatten – fast vatten i fryst form är onekligen inte lika tungt som den rinnande varianten.

Efter ett tag kom jag tillbaka till huset igen och bestämde mig för att dra några vändor uppför den backe som leder upp till ytterdörren. Den är inte särskilt lång så 10 rusher uppför kändes rätt så fjuttigt – men det fick duga. Tillsammans med några plankor, andra magövningar och 10 burpees. Sedan gick jag in och duschade varmt och länge. 2 pass kvar.

Bilder från min Instagramfeed – du hittar mig genom att söka på ”sararonne”. Instagram är en app och social plattform där man följer varandra via foton och är riktigt kul. Jag har haft mitt konto rätt länge men varit aktiv sedan… igår kväll! Jag finns på Twitter också!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag ska skärpa mig med instagram, jag lovar

    Jessica 2011-12-28 08:31:17 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • He he! Du får mig att liiiiite INTE längta efter snön… 😉
    Men springa i lårhög snö måste vara bästa träningspasset. Skit i att 10 små backar kändes futtigt efteråt.

    Ha en skön kväll!

    Västgötskan 2011-12-27 22:54:01 http://rundarocksaenform.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!