God fortsättning!

Så det blev jul till slut. Och en alldeles strålande sådan dessutom. Vi firade hela dagen lång med lite av varje. Julgröt, julskidåkning, julmat, julklappar…

Jag var lite nervös imorse innan jag tog första stavtaget. Jag hade vallat både mina och Grabbens skidor imorse men kände inte direkt att jag hade hans förtroende vad gällde just fästvallan. Men det gick ju som en dans! Just nu är skidorna inlämnade för att få sig en omgång glidvalla för det har nog inte hänt på år och dar.

Det blev 3 varv på 3:an i Björnens längdskidspår och det känns som en grym start på årets längdskidträning på snö. Det är faktiskt riktigt roligt med längd – och riktigt jobbigt! Efter bara någon kilometer hade jag den där brännande känslan i bröstet som man får när pulsen slår riktigt raskt. På så kort spår som bara 3 km hinner känslan gå från stark och kraftfull till matt och svag till stark och snabb igen.

Efter dagens julfys blev det dubbelt julmys. Imorgon fortsätter det. Jag hoppas ni haft en fin julafton och önskar er alla en riktigt god fortsättning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!