Nästan som MOJO

Helg. Smaka på ordet. Så himla härligt. Ungefär lika härligt som måndag, onsdag, torsdag och fredag. Jag är fortfarande inte helt kompis med tisdagar men jag jobbar på det – det är ju ett av mina nyårslöften som jag lovade mig redan i somras.

Helgen började med fredagshäng, amarone och den här pajen. Lördagsmorgonen började med en timme yoga för Jessica på Sportlife Tegnérgatan – så nära MOJO som man kan komma här i stan. Som vanligt hatar jag det under tiden men älskar det efteråt. Jag skulle gärna komma till det stadiet när det börjar gå lite lättare typ nu genast. Nu är det mest så att jag känner igen positionerna. Nu var dagens yoga inte en MOJO men – MOJO är lite annorlunda än annan yoga jag gått på. Tufft men enkelt, som Monika Björn beskriver det. Tills dess att den riktiga MOJO blir tillgänglig på de gym jag tränar på så får jag hålla mig tillgodo med Jessicas yoga…

Söndagsmorgonen började på ett spahotell i Södertälje. Vi har sovit, badat bubbelpool och sovit lite mer. Snart åker vi in mot stan igen. Jag har 19 träningspass att hämta hem innan nyår i min #50challenge och 3 ljus att tända.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Nina: lite grått men väldigt mysigt!

    Erika: ja why not, är det gratisdag?

    Sofia: alla träningspass räknas, blir en del dubbelpass – typ yoga + löpning på en och samma dag. så det blir fler än 2 vilodagar garanterat!

    admin 2011-12-11 14:40:50
    Svara
  • Låter som en härlig start på en söndag.

    Oj 19 pass på 21 dagar. Låter tufft. Men det klarar du säkert om du bestämt dig för det. 🙂

    Sofia 2011-12-11 14:35:10 http://borninmay.blogg.se
    Svara
  • På tal om yoga, ska du med på bikram på duCalme på ons kl 18? Ja!

    Erika 2011-12-11 12:50:46 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Kul att du hängt i ”min” stad:)
    Hoppas att Södertälje har visat sig från sin bästa sida:-S

    Nina 2011-12-11 10:56:57 http://korninakor.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!