Länkkärlek

Bloggvärlden är grymt fantastisk, så jag vill väldigt gärna dela med mig av 3 inspirerande bloggar och  inlägg jag kommit över den senaste tiden:

  1. Kanelstjärnor, varm choklad eller julchoklad med vanilj och kanel. Norska bloggen Superlivsstil bakar finurligt på raw food. Lite mer annorlunda, lite mer  ”nyttigt”.
  2. Gillar man inte sötsaker kan Naturligtvisares surdegsbröd med färre kolhydrater kanske vara ett alternativ? Jag är sugen att prova!
  3. Har man ätit både sötsaker och bröd kan man köra Bodycomfs julrush. Himla effektivt tabatapass. Det ska jag köra i jul! Samma bloggare bakade nyligen lussekatter utan kolhydrater

Bild lånad från fantastiska bloggen Matgeek


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Tack för bra blogg och bra tips på länkar!

    Helena W 2011-12-09 09:30:27
    Svara
  • Tack för kärleken!

    Julia 2011-12-08 11:07:30 http://www.naturligtvisare.se
    Svara
  • sv: tack själv! Dock har jag inte flunsan pluggade bara om det.. syntes väl kanske inte på bilden dock 😛 De ligger papper om influensan där hehe… Men drog på mig en liten förkylning under helgen som jag tränar bort 😛 Blir seriöst sämre av att bara ligga ner!

    kebecka 2011-12-08 10:33:01 http://kebecka.blogspot.com
    Svara
  • Helena: jag har den bloggen i min rss-feed. håller med om att den är fantastisk med underbara bilder! tipsade om den här på bloggen men det var läääänge sedan, kul att du tog upp den igen!

    admin 2011-12-08 10:32:20
    Svara
  • Jag kan ocksà rekommendera My New Roots (http://mynewroots.blogspot.com/) en Kanadensisk tjej (tror jag) som bor i Danmark där hon är kock pà tvà restauranger i Köpenhamn, och endast lagar vegetarisk rawfood mat. Har inte provat att laga nàgot av recepten ännu, men de här ser sjukt goda ut (http://mynewroots.blogspot.com/2011/11/black-bean-chocolate-chili-cherry.html), och alla bilder är ’mouthwatering’.

    Tack för fin kommentar pà min blog! Blev glad att du tog dig tid att titta in 🙂

    helena - a global traveller fast i vardagen 2011-12-08 10:22:58 http://www.globaltravellers.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!