PT-träning

Jag har dragit igång min PT-träning med Magnus igen. Med start alldeles nyss. Vi körde, precis som i våras och höstas, på Under Construction på Riddargatan 12 (i Stockholm). I duschen finns duschgel med doft av kokos så det är väldigt svårt att komma därifrån. Finns det någon doft på duschgel som jag förmodligen aldrig kommer att tröttna på så är det just kokos.

Vi pratade lite om hur det går med träningen och hur jag ska träna framåt för att nå mina träningsmål. Jag stryker några långpass och lägger in fler intervaller. Styrketräningen kör jag med Magnus och kompletterar med functional moves. Och så yoga då, såklart. Och förmodligen en massa andra grejer jag har glömt. Inte för mycket, inte för lite. Lagom.

Jag har redan glömt vad vi tränade alldeles nyss. Jobbigt var det i alla fall. Utfallssteg av olika slag, marklyft, och så en kort crossfitsekvens på 12 minuter. Fast det kändes väldigt långt. Varje varv i crossfitcirkeln avslutades med 10 burpees. Burpees kan vara den jobbigaste övningen som finns. Ungefär lika jobbigt som duschgel med kokos doftar gott. Ni förstår va?

Tusen miljoner tack för all den enorma respons jag fått på inlägget nedan. Jag uppskattar det enormt, och jag uppskattar ermassor . Och förutom att ni är så fina för att ni är de ni är så har jag nu genom era kommentarer hur många bloggar som helst att kika på ikväll! Helt klart en bra tisdag! (Dessutom 23 pass kvar till nyår)

Före träning

Efter träning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Tack för kommentaren hos mig! 🙂

    Skrev precis ett långt inlägg där jag använde dig som gott exempel.

    Fortsätt inspirera och motivera och lycka till med din träning! Ha en fortsatt fin kväll!

    Mia S 2011-12-06 21:30:39 http://soffpotatiz.blogspot.com
    Svara
  • Har inte testsprungit dem än. De hade nog vart lite för varma idag för vi har inte ens minusgrader för tillfället. Men dom lovar närmare -8 till helgen, så då åker dom på 🙂 Hoppas på att dom ska va jättesköna! Och magontet försvann med löpningen det också!

    M 2011-12-06 20:32:09 http://traningpag.blogg.se
    Svara
  • Du är fin, inte tjock 🙂 glädje och motivation får man inne hos dig !

    Svara
  • Fàr jag säga sà här: du ser inte tjock ut! Du är bara supervacker pà bàda bilderna! Pà alla bilder. Och jag fattar inte hur man kan se sà där bra ut efter träning??? Själv blir jag som en röd tomat som man làtit koka ett par minuter 😉

    Làter härligt med PT. Ska kanske prova pà det en dag.

    helena - a global traveller fast i vardagen 2011-12-06 17:43:14 http://www.globaltravellers.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!