Juice med äpple, vitkål och kanel

Vilken händelserik det har varit. Inte visste väl jag att det här inlägget skulle ge sådana reaktioner! Stort tack för ert engagemang. Jag har varit himla nyfiken på vilka ni varit så jag har tjuvkikat på era bloggar och lämnat lite avtryck här och där. Är extra glad över att få hitta nya guldkorn att lägga till min RSS-feedssamling. Här finns nu 134 olika bloggar som alla ger mig inspiration på något sätt. Det är fint med bloggemenskap!

När jag kom hem från jobbet stack jag och Grabben ut och sprang en vända. Jag tror det var första passet i minusgrader! Härlig känsla – och det är faktiskt bara kallt de där första minutrarna innan man kommit igång. Sedan busar en varm och härlig känsla i kroppen!

Vi sprang runt Riddarfjärden och blandade lugn jogg med tempoökningar. Benen kändes lite sega och det får de vara efter att ha PT-tränat innan lunch. När jag kom hem kände jag en sådan oändlig tacksamhet till allt i mitt liv. Den jag är. De jag omger mig med. Er som läser min blogg. Och att jag kan träna. Det finns verkligen inga begränsningar annat än i mitt huvud. Det är en magisk och kraftfull insikt som behöver underhållas då och då. Det är nog därför jag gillar utmaningar och äventyr. Nu är det 22 pass kvar i min #50challenge – kanske inte så äventyrligt men däremot en rolig utmaning! Jag har en till på G, får nog outa den efter nyår då alla ”ska ta tag” i sina liv. En härlig tid med mycket vilja och önskedrömmar. Tyvärr går den över lite för snabbt…

Förresten – dagens juice blev äpple, vitkål och kanel. Fräsch och frisk. Den får fem vitaminbomber av fem möjliga i betyg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Har iofs en jucie/fruktpress… Kanske pressa i den o sen mixa ihop juice o fruktkött i blendern sen. Låter sormigt 😀

    erika 2011-12-07 10:19:41 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Emmaluu: tack för input om skyr, och så roligt att du läser!

    Helena: härligt med liiite snö iaf!

    Saltistjejen: 🙂

    Ingmarie: tusen tack fina du!

    Erika: som på bilden! dvs 1 äpple (mitt var stort) och typ 1/5 eller 1/4 vitkål. ingen mer vätska – det blir ”juice” från både frukt och grönsaker! 🙂

    admin 2011-12-07 09:09:47
    Svara
  • Hur mkt äpple, vitkål o kanel ska man ha i? 🙂 Å behöver man ingen mer vätska?

    erika 2011-12-07 08:56:32 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Tjock? DU?
    Inte en chans!
    Men däremot jäkligt SNYGG! 🙂

    Ingmarie 2011-12-06 23:27:31 http://blog.nemonisimors.com
    Svara
  • Tack för att jag får länka till ditt inlägg en bit nedan! 🙂 Och vad roligt att du blev glad av min kommentar där. Nu måste jag nog kolla din blogg lite mer tror jag. Själv har jag alldeles nyss kommit igång med träningen igen efter ett alldeles för långt uppehåll. Och det är sååå skönt!!!!! 🙂 Att vara igång igen.
    Jag kallar mig Saltistjejen för att en av mina laster är saltlakrits och när vi lämnade Sverige för att flytta till New York kändes just detta lite speciellt. Eftersom det inte finns saltlakrits här att få tag på…
    🙂

    Saltistjejen 2011-12-06 23:08:29 http://www.saltistjejen.blogspot.com
    Svara
  • Rätt gissat, jag bor i Jämtland!! Närmare bestämt tio mil öster om Östersund i lilla Hammarstrand. Så mycket snö är det egentligen inte, några centimeter som täcker marken bara, men man får vara glad över det lilla!!

    Helena 2011-12-06 22:08:49 http://www.helelena.blogg.se
    Svara
  • Tack själv! Du inspirerar mig massor även om du kanske inte vet om det. Att träffa många människor med väldigt skev uppfattning kring kropp och hälsa gör att man blir glad av att se att det finns BRA förebilder också.

    Javisst, jag har provat skyr! Det är ett hyfsat mellanmål om man är lite i farten. Den innehåller ju mycket protein som gör att man får en ganska bra mättnadskänsla. Däremot så innehåller den en hel del socker, hela 43 % av kalorierna eller 13 g per portion. Jämför man det dock med vad som kan vara lämpligt att äta för en frisk och normalviktig människa så ligger det självklart inom gränsen. Kalorimässigt är det ett lämpligt mellanmål, men priset tycker jag är alldeles för högt.

    Hoppas du är nöjd med svaret! Ha en fin kväll!

    emmaluu 2011-12-06 22:06:33 http://emmaluu.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!