Tylösand – Möllegård

Jag säkrade dagens D-vitamin under en mils löpning mellan Tylösand och Möllegård. Vi fick ömsom sol ömsom piskande regn och decemberstorm. Strandskogen skyddade mot det mesta, förutom sandkornen som ven när vi närmade oss havet. Tänk vilken förändring i landskapet ”lite” vind kan åstadkomma. Vid ”heta hörnan” nedanför hotellet hade halva stranden liksom blåst bort – och Restaurang Salt stod ösligt och halvt bortblåst.

Kroppen kändes pigg och glad. De rosa skorna gjorde sig fint mot både lera och grönskande gräsmattor och fick följa med in i duschen efteråt. Rosa skor ska vara rosa, inte bruna… Om ni kikar riktigt noga på bilden nedan så ser ni att jag har nya tights på mig. Jag fick dessa Nike Pro (och den alldeles superba sport-bh:n Nike Victory) på en träff med Nike Training Club förra veckan men tightsen funkar inte så bra på min kropp. Jag upplever att de är lite slappa i midjan och liksom hasar ner hela tiden. Så jag sprang runt och var tvungen att dra upp tightsen en gång var 300:e meter för att inte visa halva rumpan… Förutom den lilla detaljen så gillar jag tanken med Nike Pro – kläder i yppersta funktionsmaterial. För bästa effekt ska man inte ens ha trosor under. Funkar bra som underställ eller under shorts. Trodde de skulle funka bra som löpartights men njaaa.

Om 25 träningspass är det 2012.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Härliga bilder, och så skönt med en mils löprunda 🙂 Om 24 träningspass är det 2012 😉

    M 2011-12-05 10:53:00 http://traningpag.blogg.se
    Svara
  • Ojl det var stor skillnad på vattennivån nu jämfört på sommaren. Tänk, för några månader sedan var det sol och bad på tylösand – nu är det typ storm. Men det är vackert!

    malin 2011-12-05 07:07:14 http://malingerdle.wordpress.com
    Svara
  • Ser lite så där magiskt ut. Känns kanske lite märkligt att platser som brukar vara full av folk och aktivitet plötsligt är helt kalt.

    Snorkkis 2011-12-05 06:48:14 http://www.snorkkis.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!