Vinter på Blueberry

Jag lunchade på Blueberry idag. Precis som vanligt alltså… men idag testade jag något nytt! Istället för min vanliga chic chicken wrap så köpte jag deras season wrap: en vinterspecialare med spiskumminkryddade ”veggiesticks” med morot och chili, quinoasallad med
currymarinerad blomkål, persilja och gojibär och röd linsröra med mandel och citron. Massor med superfood men väldigt svårätet. När jag var klar låg hälften av quinoafröna på golvet nedanför. Så nästa gång väljer jag nog chic chicken igen.

Jag har också druckit en av deras vintersmoothies, en rivig variant med pepparkakskänsla och ingefära. God! Nästa gång ska jag testa den andra sorten…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!