Unnar mig

Jag har äntligen en vecka med typ inga ”åtaganden” – jag minns knappt när det hände senast. Det är rätt lugnt både på jobb- och privatlivsfronten. Himla härligt! Så, jag ska se till att unna mig mycket träning den här veckan.

Idag blev det – förutom yogan på lunchen – också en coreklass och en fantastisk cykelklass efter jobbet. Jessica Clarén drar full cykelsal redan efter 1 veckas instruerande och det är kul att se! Vi körde med pulssystem vilket är ett grymt redskap. Förutom känslan i kroppen får man också svart på vitt om allt det man tror stämmer faktiskt gör det på riktigt. Visst, det finns många faktorer som kan göra att pulsen på skärmen spökar – men använder man pulssystem på ett konsekvent sätt lär man sig efter hand. Väldigt finurligt.

Jag var sjukt taggad idag. På 3 extensiva intervaller á 3 minuter stycket – och sedan på den där 10-minutraren där vi skulle upp till tröskelpuls och sedan ner till 65% igen så många gånger vi kunde. Jag såg ivern på skärmen direkt. Pulsen studsade upp och ner som en jojo och jag hade bra flyt i hela kroppen. Bra känsla. Jag kände mig stark under alla intervallerna och jobbade med kroppen på ett besynnerligt härligt sätt. Ni vet, när man känner att man är trött men att det ändå flyter på. Man är liksom ett med klassen. Jag misstänker att grym musik och en cykel långt fram gjorde sitt till.

Det där med att vara långt fram i salen ger mig bra ”känsla” och det är något jag har kommit på i efterhand. Jag var långt fram på en styrketräningsklass förra veckan och då går det inte att fuska. Är jag långt bak så fuskar jag av ren lathet. Utfallen blir inte så djupa och det mesta blir lite mer slarvigt. Dumt, för det drabbar ju ingen annan än en själv! Är jag långt fram så kan jag dra nytta av instruktörens energi – och det finns ofta en hel del av den valutan. Särskilt om man går på just Jessicas klasser…

Jag känner mig grymt nöjd med dagens unnande. Och nu när jag kollar i kalendern ser jag att jag har en deadline på en stor artikel till en bröllopstidning i veckan. Typiskt. Men det blir helt klart mycket mer unnande i veckan!

Det är 44 träningspass kvar till 2012 – kul att vi är många som kör #50challenge (använd den hashtaggen om ni twittrar så kan jag följa er)!

Lila är min nya färg! Lila jacka från Peak Performance. Lila Nike Free TR Fit. Lila väska från Nike och så en shoppingväska från Blueberry Lifestyle som är en superlila butik.

På träningen blev det gult. Gul träningströja från Etirel och gul cykeljacka från Craft.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • […] Unnar mig Nyligen kommenteratMalin I Form on Anmälan är öppen till The Nike Blast 2012Anna (orka mera) on Anmälan är öppen till The Nike Blast 2012pilla on Vinter på BlueberryMalin on Anmälan är öppen till The Nike Blast 2012Helena on Vinter på BlueberryAnna on Anmälan är öppen till The Nike Blast 2012Madde on Anmälan är öppen till The Nike Blast 2012Marre on Träning med Jillian MichaelsDessi on Böcker om matLivsstilskonsulten on Böcker om matadmin on Böcker om materika on Böcker om matJulia on TrapphoppFrökenSträvan on Böcker om matAnna (orka mera) on Böcker om matTwitter@JennyHjulfors inget än så länge, men blev nyfiken på en del cykelklasser, NTC och Nike Free (fullbokad redan) #nikeblast #thenikeblast39 mins ago@JennyHjulfors vad ska du gå på?4 hours agoDålig dagsform idag. 75% på intervallerna och snabba dyk till 60% under enminutsvilan. 28 pass kvar på #50challenge5 hours agoRT @IGchefen: Nu kan alla som bor på Kungsholmen hitta sin närpolis på Facebook. http://t.co/VqDlAhzs6 hours agoäntligen kan man anmäla sig till #nikeblast7 hours ago Bästa Webbhotell var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-11058550-3']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: null, status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement('script'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/en_US/all.js'; document.getElementById('fb-root').appendChild(e); }()); […]

    Dålig dagsform « Träningsglädje 2011-11-30 23:33:53 http://www.traningsgladje.se/2011/11/dalig-dagsform/
    Svara
  • Åh, jag blir alltid så motiverad och inspirerad när jag tittar in hos dig. Underbara du! Det bara lyser om dig på varenda bild!

    Josefin - SAME OLD STORIES ♫♪ 2011-11-16 18:32:58 http://sameoldstories.blogg.se
    Svara
  • Vill också få testa ett Jessica-pass!

    Emelie 2011-11-15 07:06:49 http://www.emscorner.wordpress.com
    Svara
  • Looking good! Låter som ett skönt spinningpass det där. Måste ta och testa Jessicas klass nån gång!

    Karin Tri 2011-11-14 23:29:10 http://karintri.com
    Svara
  • Snygga bilder på dig! 🙂

    Dessi 2011-11-14 22:24:09 http://www.dessi.se
    Svara
  • Shit vad snygg o vad najs det lät. Jag ska gå på jessicas sen OXÅ! Vi kanske hinner ses tom i veckan?

    Annie 2011-11-14 22:22:13 http://www.runnerslove.wordpress.com
    Svara
  • Pilla: håller med. är jag ny på en klass står jag på sidan nånstans…

    admin 2011-11-14 22:12:42
    Svara
  • Människan är lat så därför fuskar man lättare om man är långt bak i salen. Men å andra sidan känns det fel att stå långt fram när man inte gått på klassen innan…

    pilla 2011-11-14 21:52:33 http://pernillabredolt.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!