Snart är vintern här…

Det känns inte riktigt som att jag har läget under kontroll: jag tror att min vän kommer över från någonstans i världen imorgon (han är Engelsman men är alltid ute och reser någonstans) och jag tror att vi ska åka mot Bruksvallarna i slutet av veckan. Jag har inte vinterdäck på bilen ännu och vintern känns rätt långt borta. Dessutom har jag bara 1 längdskidpjäxa – den andra har försvunnit på en parkeringsplats någonstans. Tror jag. Noll koll på läget alltså – inte likt mig. Men det är spännande nästan jämt!

Det är barmark i Bruksvallarna just nu – såvitt jag vet – men man planerar att köra skidtävlingar ändå. Vet inte hur det blir med Vinterstudion, det är ju sagt att det ska vara premiär! Jag kommer inte ha med mina längdprylar eftersom skidorna inte går in i en Mini men jag hoppas på snar snö här hemma – enligt pålitliga källor blir det väderomslag om typ 2 veckor. Då jäklar ska jag lära mig att åka i nedförsbacke med sväng! Jag har en start i Tjejvasan som hägrar och kanske du med, om du vill! Tjejvasan blev precis fulltecknad (trots att man höjt anmälningstaket) men jag tillsammans med Sofy och Åsa kommer tävla ut en plats nästa vecka!

Bild från Bruksvallarnas hemsida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Vad härligt att längta tillsammans!!!

    Tack jag lånar gärna era pjäxor! I utbyte mot lite frön? Vinterstudio efteråt låter bra Annie! Ursvik låter läskigt. Många träd att krocka med…?

    admin 2011-11-08 22:20:58
    Svara
  • Längtar så efter snön!

    Sandra 2011-11-08 22:10:35 http://puls.spotlife.se
    Svara
  • Jag har oxå pjäxor!!! Stel 40,5! I vinter: du kommer hit, vi åket skidor i Ursvik med egenbakade bars med alla dina myskofrön i. Efteråt kollar vi Vinterstudion o dricker te o äter gott i min nya lägenhet!!! Bra va?

    Annie 2011-11-08 22:07:19 http://www.runnerslove.wordpress.com
    Svara
  • Du kan låna mina längdpjäxor om du vill!

    Karin Tri 2011-11-08 20:52:18 http://karintri.com
    Svara
  • Nja, jag vill göra klassikern så småningom så då blir det riktiga Vasan (redan åkt Öppet spår en gång för 5 år sen).

    Riktigt bra föreläsning du hade. Jag lärde mig massor. Och ditt jobb (som jag länge undrat över vad det var) låter superspännande! Jag har liknande ambitioner m mitt bloggande som du hade när du startade din.

    Svara
  • Åh så härligt med snö, jag längtar också efter vintern!

    Sofia/Running Sisters 2011-11-08 16:16:42 http://www.running-sisters.blogspot.com
    Svara
  • Visst blir det Vinterstudio i helgen! Äntligen. 🙂 Mtp snöläget så började jag fundera på vad som skulle hända om snön och kylan bara vägrar komma – ska Vinterstudion bara handla om hockey då? Hemska tanke.

    Therese 2011-11-08 15:56:41 http://theresewahlgren.blogspot.com
    Svara
  • Åh, synd att jag redan har anmält mig både till Kortvasan och Tjejvasan då… men å andra sidan vinner jag aldrig i tävlingar. 😉
    Jag längtar också tokmycket efter snö. Det är inte riktigt samma sak att åka rullskidor…

    Camilla 2011-11-08 15:35:40 http://www.camillasdagar.blogspot.com
    Svara
  • Det är bra att du längtar och är så pepp, med tanke på min skräckblandade förtjusning…

    Emelie 2011-11-08 15:16:23 http://www.emscorner.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!