Error!

Jag var precis ute och sprang en runda och om ”vanliga” människor känner vad jag kände när de testar på att träna – ja då förstår jag om det inte blir något vidare med regelbundenheten och att det känns som ett tråkigt måste.

Misstag nummer 1: Lunchlöpning är inte min bästa gren. Det finns ingen bubbla närvarande klockan 12 när man kryssar mellan sopbilar, tanter med hundar, budbilar och annat som alltid händer mellan 9 till 5. Det är en känsla i luften som skiljer sig radikalt mot när klockan slår 18.

Misstag nummer 2: Känslan i fötterna. Jag är en skonörd. Hur känslan är i fötterna styr hur jag upplever hela rundan. Fötterna är hela hemligheten och har man inte flyt i dem har man inte flyt någon annanstans heller. Jag sprang i mina Aegis idag och jag får inte till känslan i dem. Det är högerfoten som spökar och idag blev jag stum i högerbenet. Då blir det inte kul att springa!

På den positiva sidan kan jag uppmuntra alla Kungsholmenlöpare att faktiskt ta sig tid att springa även förbi Kristineberg och Fredhäll för att få lite annat än asfalt under fötterna. Kungsholms Strand och Norrmälar Strand i all ära – men det är pretty straight forward och ger inte särskilt mycket stimulans.

Om 49 träningspass är det 2012!

Tights – Nike

Top – Casall

Jacka – Adidas

Keps – Nike

Skor – Adidas Aegis

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • nej, det är inte så avstängt längre. Lite – men överkomligt! =)

    mary 2011-11-08 10:16:08 http://markatta.com/mary/funrun
    Svara
  • Så jäääävla snygg keps! 🙂

    Jessica 2011-11-07 22:18:29 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • NILLA: (oops caps lock) – jag har inte gjort så många av benpassen

    Mary: fast det är väl rätt så avstängt där nere?

    LL: jag började just med en utmaning som säger att jag ska genomföra 50 pass innan nyår, därför har jag järnkoll. inte annars.

    admin 2011-11-07 15:26:57
    Svara
  • OAW! Du har verkligen superkoll på dina träningspass! Imponerande. Själv har jag ingen som helst aning om hur många träningspass det är kvar av året. Det enda jag har koll på är att det är en enda tävling kvar!

    LL 2011-11-07 15:10:14 http://trainingchamp.blogspot.com
    Svara
  • Jag sprang vid vattnet vid Lindhagen igår kväll. Mycket behagligt! Rekommenderas! Lindhagensgatan rakt fram tills den tar slut, sen högervarv på kungsholms strand. 8 km lagom tur.

    Mary 2011-11-07 14:41:46
    Svara
  • Hörru du, det e ju inte bara jag som e flitig här 😉

    Tack för dina fina ord!

    Kram kram

    Nilla 2011-11-07 13:13:08 http://www.nillasvarld.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!