Det här är Caroline Larsson, golfproffs

Jag har aldrig träffat Caroline. Men jag har hört fantastiska saker berättats – och därför vill vi genom Bloggar om Träning göra det vi kan för att sprida hennes berättelse vidare för många fler att ta del av. Den pågår i detta nu, och den är fantastisk.

Caroline är en otroligt duktig golfspelare som likt en blixt från klar himmel fick beskedet att hon var tvungen att amputera benet inom 3 veckor. Månaderna innan hade hon precis överlevt en jordbävning. Som golfspelare måste det ha varit ett hårt besked: att leva utan ett ben – när det man drömmer om är en lovande golfkarriär!

Bloggen följde med Caroline under hela den här tiden och historien finns att läsa – vill du ha den snabba versionen rekommenderar jag att läsa några av de reportage och porträtt som skrivits om henne. Den är fängslande och jag tänker ofta på Caroline trots att vi aldrig har träffats. Jag fascineras av den livskraft hon beskriver – och jag tar åt mig av allt hon delar med sig av. En fantastisk inställning som handlar om att allt blir vad vi gör det till.

Caroline siktar fortfarande mot en golfkarriär även efter amputationen. Hon är en förebild för många och en uppskattad föreläsare. Sedan en tid tillbaka är Caroline också en del av Team GoCoCo.

Foto: Emelie Spjuth Svärd

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!