Syr ihop säcken

Jag sitter på ett Espresso House och syr ihop min säck. Presentationen till The Convention imorgon är så gott som klar men jag kommer troligtvis att göra om den femton gånger till ikväll. Jag misstänker att den är aningens för lång så nu måste jag döda några älsklingar. Svårt det där. Det finns så himla mycket att säga om bloggande och massor att säga om framgångsrikt bloggande.

Som det där med att förvalta sitt förtroende till exempel. Som det där med att din och min blogg förmodligen är värd mer än ett läppglans eller en glassmaskin i utbyte. Som det där med lagen. Som det där med att se över vad man faktiskt står för och våga ha en åsikt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Tack för ett intressant inlägg med intressanta tips. Märker att det skulle varit bra att lyssna till dig i Gbg. Bloggar själv sedan drygt en månad tillbaka, Livsstilskonsulten.wordpress.com, vilket innebär att dessa frågeställningar inte har blivit aktuella ännu (och kanske aldrig blir) men jag har funderat just över etiken och vad man får och inte får göra/skriva. Har du något bra tips där man kan hitta mer info?

    Livsstilskonsulten 2011-11-05 09:19:31 http://livsstilskonsulten.wordpress.com
    Svara
  • Vi har laddat med vin och en massa godis till vi alla är smått illamående. och nu vatten. Blir att springa på toan i natt! Dock har två av mina gäster inte anlänt från Umeå ännu då de skulle ta en omväg via Luleå (?!) med flyget innan de kommer ner… Men vi ser framemot morgondagen 🙂

    Keron 2011-11-04 22:26:39 http://keron.blogg.se
    Svara
  • Lycka till. Rätt person på rätt plats!

    Snorkkis 2011-11-04 17:41:41 http://www.snorkkis.se
    Svara
  • Lycka till i morgon. Hade varit jätte kul att lyssnat, men det kanske blir fler gånger?

    Karoline 2011-11-04 17:12:46 http://Livskraft1.blogspot.com
    Svara
  • Ja det är inte lätt det där. Finns så mycket att säga om allting. Jag önskar jag fick vara där och höra allt klokt du har att komma med 🙂 Det kommer gå super. För du är super! Ha det fint! /Fröken Pe

    Petra 2011-11-04 17:09:14 http://www.frokenpe.blogg.se
    Svara
  • Vilket intressant glassmaskinsinlägg du länkade till. min nya blogg är för övrigt sannaochlivet.wordpress.com, en blogg som inte ligger på nåt forum där ja kan skriva vad ja vill!

    sanna 2011-11-04 16:45:12 http://capturethismoment.shapemeup.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!