Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
Känner mig som lite av en besserwisser, men jag skulle nog föredra att kalla detta för ”kanel- och kardemummastekta päron med nötter” och inte ”päronpaj”. En paj är väl något man bakar i ugnen, i form av en fyllning kombinerat med någon form av deg (över och/eller under fyllningen)?
[…] Original Page: http://www.traningsgladje.se/2011/11/paronpaj/ […]
Lovely! Åt sönder mig på det i somras, kanske dags igen?! Tack för återtipset. Brukar glömma bort goda saker efter ett tag!
Jag har gjort det!!
Ska lägga en bild på bloggen! Tack Sara!! mums
Mums! men blir svårt att hålla sig ifrån att äta pajen med glass eller grädde. 😉
Erika: yes precis! men det brukar oftast finnas kesella i alla butiker men inte kvarg.
Coyntha: ja gör det!
Det här måste jag testa! Kanske ikväll??
Trevlig helg!
Kvarg och Kesella är väl samma sak? Kesella är väl bara ett varumärke. Som lyckats väldigt bra. Typ som Keso. Sorry. Jag är lite av en språkfascist som inte kan hålla sig 🙂
Ida: yes, do!
Prralin: jadå!!
Jojohanna: haha ja, fast just denna var inte min frukost… 🙂
Dessutom känns det okej att äta paj till frukost om man gör på det här sättet…
Mmm ser smarrigt ut! Och verkar onekligen enkelt, det borde man klara av att testa själv också… 😉
mmmmm det vattnas i munnen! Måste testas 🙂