Träning inför Vasan!

Nu snart är det gasen i botten. Jag, Anna, Sofy, Jessica, Lantto och Helena står redo att kicka igång träningen inför Cykelvasan. We better! Nu finns vi med på den här sajten och det känns otroligt motiverande. Tänk att över 50 000 personer deltar i Vasaloppets vintervecka och de lopp som är utspridda över den. 9 000 cyklar ska rulla de 9 milen som utgör Cykelvasan och ytterligare många tusen till cyklar de andra kortare loppen. Det är imponerande och otroligt roligt att så många är engagerade och aktiva!

Det skulle vara roligt att veta hur många anmälningar som alla löparlopp i hela Sverige har (och alla cykellopp, skidlopp och andra motionslopp också), hur många lopp man i snitt genomför per person och hur många unika personer som deltar i alla loppen. Jag vet i och för sig inte vad jag skulle göra med informationen, men allt intressant vetande är spännande för en analytiker som mig.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vad duktiga ni är 😀 Själv överväger jag om man kanske ska våga sig på kortvasan 🙂 Jag bor ju ändå bara 4 mil från målet och någon gång borde man väl ge sig in på det området..haha 😀

    Wysteriia gets in shape 2011-11-08 15:24:30 http://wysteriiagetsinshape.blogg.se
    Svara
  • Jag önskar er alla stort lycka till!

    fitnesscoachen 2011-11-04 07:49:22 http://fitnesscoachen.com
    Svara
  • Ser framemot detta A LOT! Ska bli så himla häftigt! Ska bli kul att följa varandras träning mot detta!

    Anna (orka mera) 2011-11-03 21:23:02 http://blogg.piggelina.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!