Vinn: Renée Voltaires frukostkasse

Det har blivit populärt med att beställa hem matkassar och jag ska genom Mathem testa på min första matkasse: Renée Voltaires frukostkasse både för dig som är aktiv och tränar eller behöver en bra frukost för att klara dagen på jobbet. Det ska bli himla roligt, jag har ingen aning om vad som kommer att bjudas på.

Som bloggläsare med egen blogg har du också chans att testa på en gratis vecka med Mathems frukostkasse skapad av Renée Voltaire.

För att vara med och tävla postar du ett inlägg på din blogg om Mathems och Renée Voltaires frukostkasse och skickar länk på det + ditt bästa frukosttips till traningsgladje at gmail.com senast 1 november. För att du ska kunna få matkassen levererad så bör du bo där Mathem kan åka förbi dig – gå in på Mathem och klicka på fliken ”matkasse” så dyker det upp en ruta där du fyller i ditt postnummer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Sara Sara du är så bra på sånt här 🙂 Jag gillar MatHem, använder dem rätt mycket! Typ när man kommer hem vid midnatt och nästa dag vill hinna träna efter jobbet istället för handla inför helgen typ… Bara va leeediiig! Grymt!

    Erika 2011-10-28 00:06:15 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Den här tävlingen ska jag vinna. Måste sova på ett kreativt bidrag…

    pilla 2011-10-27 21:00:28 http://pernillabredolt.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!