Ákkhá

Ellos har lanserat en ny outdoorkollektion som de kallar Ákkhá, inspirerad av skandinavisk design och anpassade efter våra förhållanden. Som en rolig grej, och för att sätta de nya plaggen på prov, har de låtit familjer från olika länder tävla om utmärkelsen ”Nordens äventyrligaste familj”. Döm om min förvåning när jag såg att en av mina kollegor representerar Sverige! Det vore roligt om de vann, så rösta på här vetja! Ellos poängterar att äventyrlig inte behöver vara detsamma som att utöva extremsport – så jag tycker att min kollegas familjs äventyr var rätt lagom. Att träna längdskidåkning är verkligen något jag behöver göra i vinter – jag ska åka Tjejvasan och behöver bli säkrare på skidorna så att jag kan åka bland folk!

Ellos skickade mig den här jackan att testa så skyll på mig för att det regnat så mycket den senaste veckan. Smidigt med modell längre!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Anna: 🙂

    Fummelfot: ja det är en parkas, klicka på länken som jag la upp i inlägget så ser du längden! 🙂 åååh, har precis köpt den lila eftersom de andra blev så dissade… försöker tänka förnuftigt att jag har en vit jacka sedan tidigare. men ingen peak såklart, och inte den på bilden… svårt. man vill ha allt!

    admin 2011-10-23 10:50:59
    Svara
  • Är den längre än vanliga jackor alltså? Hur mycket längre (kunde inte se på bilderna!). Kör på den vita jackan förresten, du passar så himla bra i vitt! 🙂

    Fummelfot 2011-10-23 10:31:30 http://fummelfot.blogspot.com
    Svara
  • Jättefin! Jag har en militärgrön vinterjacka i samma märke 🙂

    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!