DEN känslan!

Vet ni hur skönt det är att komma in efter en löptur i småregn, höstrusk och mörker? S u p e r s k ö n t. Man känner sig så nöjd!Känslan i sig gör hela löpturen SÅ värd.

Klockan är strax efter kl 19 och jag sitter här, nyduschad och med mjuka brallor och höstmyser. Precis så som jag önskade mig när jag flyttade in på den här holmen med stort K. På måndag kommer soffan så då blir själva mysandet lite skönare. Och så ska vi fixa lite mer belysning. Annars är den här lägenheten som vilken som helst, med undantag för Casalls R300 som står mitt i vardagsrummet. Oh well.

Jag sprang i min nya löparjacka från Adidas som lägligt nog matchas snyggt till mina turkosa kompressionsstrumpor från GoCoCo. Under hade jag en kortärmad underställströja från Craft. Kortärmat är himla smart alltså. Ungefär lika fantastiskt som västen jag pratat mig varm om. Jag sprang i Adidas Feather för första gången. Det är en lättlätt sko, men som ändå känns uppbyggd. Att springa i den är som att köra Mini – mycket roligt och mycket känsla! Om jag fick önska skulle jag vilja ha en lite bredare plös och skosnören som inte är så halkiga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!