Onsdag

Onsdag brukar vara bra dagar. Så också idag. Såhär har den sett ut och såhär planerar jag att den kommer att se ut:

05.45: uppstigning efter kontroll-sms från KarinTri om jag är vaken

06.00: träffar KarinTri för morgonpromenad. Det är mörkt, kallt och efter ett tag rätt så mysigt. Vi pratar mycket om hur vi älskar att sova och skrattar åt att vi är galna som inte sover just nu. Galet är kul.

07.10: kommer hem och är superkall så jag lägger mig under täcket en stund.

08.00: går upp och får sjukt bråttom. Gör allt som ska göra, vilket innebär att packa väskan med träningskläder, matlåda och systemkamera.

09.00: Går på lanseringseventet av isländska matarvet och produkten Skyr som äntligen kommer till Sverige. Som en yoghurt med kesellakonsistens med högt proteininnehåll. Klappar islandshästar, tittar på fårskalle och lyssnar på forskning inom mat- och måltidskunskap. Fotar lite, äter frukost – och smakar på de olika Skyrsmakerna.

12.00: Har jobbat några timmar och äter lunchen framför datorn. Snickrar på en föreläsning om påverkan av sociala medier och filar på en analys över ett företags mediebild i sociala medier. Ägnar 10 minuter åt det här inlägget. Noterar att Mia skriver om lycka och att många existentiella frågor går hand i hand med träning.

14: Sticker iväg på ett kundmöte för att prata, just det, sociala medier.

15: Kommer tillbaka till kontoret för ett internmöte på lattestället på gatan nedanför. Äter lite Skyr som jag har i väskan.

17: Rusar till gymmet med lurarna i öronen. Jag lyssnar nästan alltid på P1 och mellan 16-18 är det Studio1. Jag är en nyhetsnörd. Fast jag gillar andra P1-program också – särskilt de som har med livsstil att göra. Tränar 1 eller 2 pass, beroende på vad jag känner för och hinner.

19.30: Hemma i lägenheten igen. Öppnar förmodligen kylskåpsdörren och funderar på vad jag ska äta. Jag gissar att det blir cheesy eggs och en smoothie.

20: Pysslar lite med allt som behövs pysslas med. Svarar på mail, funderar på hur jag ska lägga upp några av mina skribentfrilansuppdrag (framförallt när jag ska göra dem), skriver blogginlägg, läser bloggar och pussar lite på Grabben emellanåt.

22: Jag tänker mig att jag ska lägga mig och sova nu. Men jag gör det förmodligen inte.

Under dagen funderar jag också på det där med vinterjacka. Jag är obekant med märket Bergans, men jag ser det överallt. Eller så köper jag en Peak. Det har jag tänkt i många år nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Bergans är ett norskt märke som är riktigt grymt! Har en softshell därifrån och jag älskar den!

    Karin 2011-10-20 21:14:52 http://karinnilsson.blogspot.com
    Svara
  • Go Bergans! Jag önskar att det fanns en sådan jacka i min garderob. och jag är norrlänning, så jag har belägg för mina synpunkter 🙂

    Underbart beskrivet om dagen! Härligt, det här konceptet ska jag låna. Helst till en av de riktigt bra dagarna…

    Jojohanna 2011-10-19 21:43:10 http://skynda.blogspot.com
    Svara
  • Haha, alltid kontroll-sms! Det är bara för jag är egentligen så trött och vill sova vidare, så om du inte svarar vill jag inte ut i mörkret ensam 🙂 Tack för promenaden, alltid lika trevligt!

    Karin Tri 2011-10-19 19:17:38 http://karintri.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!