(Nästan) Midnattslöpning

Jag älskar att springa när det är sent. När nästan inga människor är ute är det som att springa i en annan värld. Som igår kväll. Jag och Grabben firade att vi flyttat till Kungsholmen med en nattjogg med några av våra grannar: Mia och Funrun. Såklart gjorde vi det så sent vi kunde – det har liksom blivit en grej. Kl 22.30 möttes vi i Rålis och så körde vi det klassiska Kungsholmsvarvet fast i en lite kortare tappning. Mitt på holmen, vid Stadshagen, där det är som tråkigast var hela gatan upplyst – och utsedd (av mig) till den perfekta mobilfotoplatsen. Sedan fortsatte vi vidare – och sprang mitt på gatan. Att springa sent på kvällen är som att ha stan för sig själv.

Så, nu har vi bott här i ungefär 10 dagar och jag har gjort Kungsholmen runt 5 gånger. Tids nog tröttnar jag nog på det också. Då får man väl springa åt andra hållet…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Härligt med sällskap och härligt med tysta gator! Blir avis! VIll också hitta löpsällskap åt mig själv! Härlig blogg!!

    mammaspring 2011-10-14 05:26:10 http://mammaspring.blogspot.com
    Svara
  • Jädrar vilken hög kungsholmenruntkvot du har! Jag får visa lite nya vägar snart 🙂 mysig löpning ni fick till, sorry men mina ben var för trötta!

    Karin Tri - triathlon 2011-10-13 22:03:01
    Svara
  • Jag älskar att springa sent också men det är lite svårare när jag är ensam… det lockar mycket att stanna i soffan eller framför datorn. Men jag är ute… är jag glad!
    Fint sällskap!!

    Kram

    Coyntha 2011-10-13 09:01:29 http://coyntha.wordpress.com
    Svara
  • Låter helt fanatastiskt! Det måste jag prova! 🙂

    Lina 2011-10-13 08:45:10 http://linastraningsblogg.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!