Vinn: Roddmaskin från Casall

Igår kom en grön R300 hem till mig – en roddmaskin från Casall som vi tränade på i en svit på Nobis hotell för några veckor sedan. Jag ska låna den ett tag – men sedan kan den bli din för jag tänker tävla ut den! Oktober månad ut tänker jag träna ett urval av de roddmaskinspass som ni tipsar om! Så shoot: maila mig ditt bästa roddmaskinspass! Bästa förslaget vinner roddmaskinen!

Jag har 2 krav: passet ska vara på max 20 minuter och roddmaskinen kommer att fraktas med bud till en adress i Stockholm. Den är helt enkelt lite för otymplig att fraktas någon längre sträcka än med budkillar som kan bära in och ut den ur lastbil.

Maila ditt bästa pass till traningsgladje at gmail.com senast 17 oktober! När jag hunnit träna mig igenom ett urval av passen meddelar jag vinnaren direkt (via mail).

Casalls roddmaskin R300 är en roddmaskin anpassad för hemmabruk. Den har magnetiskt motstånd och användarvänlig display som visar antal drag, tid, distans, hastighet, kaloriförbrukning och puls. Dessutom kommer den med förslag på 12 olika motionsprogram och 16 olika motståndsnivåer. Roddmaskinen är hopfällbar och försedd med transporthjul för enklare förvaring. I butik kostar R300 från 3 000 kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • […] fick in ett gäng toppenbra bidrag till den här tävlingen om en roddmaskin från Casall. Vann gjorde Per som har blivit kontaktad via mail – […]

    Rodd som träningsform « Träningsglädje 2011-10-29 15:58:26 http://www.traningsgladje.se/2011/10/rodd-som-traningsform/
    Svara
  • Jag kanske är utom tävlan, men skickar över några träningsprogram imorgon 🙂

    Varldsrekordet aka Annika 2011-10-16 00:09:22 http://varldsrekordet.blogspot.com
    Svara
  • Nu är jag visserlige inte intresserad av att vinna en egen roddmaskin, jag kör på jobbet, men jag har lite utmaningar (för de kan inte räknas som hela pass, men ändå!)

    Så direkt från brandstationen:

    Ambulansen har som krav att du ska klara 2000m på under 10 minuter, testa även att köra på under 8min, då hade du fått medalj på brand och polis VM!

    När jag pluggade till brandman skulle nab klara 500m på 90 sekunder, den gränsen är nu höjd till 1:45, testa båda. And fyi: jag klarade på precis 90 sekunder och gick sen och kräktes, 1:45 är myclet mer behagligt!

    Anars är tipset intervaller! Concept2 maskinerna har färdiga intervaller programmerade, trapp-pass etc, kör på dom. Men glöm ibte vörma upp, annars kommer mjölksyran för fort! Så smårulla fram i 10minuter innan du drar igång, så orkar man hela passet sen.

    Lycka till, rodd är rätt roligt 🙂

    Anna 2011-10-14 10:44:28 http://mandalaya.tumblr.com
    Svara
  • Suzan: det funkar om nån kompis bor här… 🙂 ska testa ditt pass!
    Malin: låt fantasin flöda!

    admin 2011-10-12 20:33:15
    Svara
  • Jag skulle absolut vilja vinna den men det lär bli svårt då jag inte har en susning om något bra pass 🙂 Och bor lite utanför Sthlm!

    Malin 2011-10-12 20:00:22 http://filifjonkantrnar.blogspot.com/
    Svara
  • Åh, jag hade sååå gärna velat vinna men bor nu 60 mil bort fr Sthlm. (O lite pga det som jag ville vinna också, eftersom jag nyss flyttat hit känner jag inte en kotte och kan inte lämna hunden själv ens en timme för att träna så hemmaträning hade varit perfa.) Lycka till alla som tävlar! Kram

    suzan 2011-10-12 09:53:47 http://www.ettdussinpannor.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!