Rosa Dygnet för Rosa Bandet – i Stockholm

Idag var det äntligen dags för Rosa Dygnet Projekt Sthlm – cykling och annan träning i 4 timmar på Sportlife Östermalm. I Göteborg tränar man ett helt dygn och det var lite bisarrt att tänka att de satte igång när vi körde från Halmstad, och att de liksom fortsatte ända tills dess att vi i Stockholm gick i mål idag. Det finns så otroligt många hjältar som engagerar sig i det här eventet – varenda person som är med och svettas, tränar och bidrar för en alldeles fantastisk sak har en virtuell hjältemedalj att hämta från mig. Ni är grymma!!

Grymma är också mina ”medanordnare” – Jessica, Åsa och Soffan – och de instruktörer som körde klasserna under dagen. För att inte tala om sponsorerna: VitaminWell hjäpte till att släckta törsten, Holistics som gav varje deltagare en blandad påse med godbitar, Blueberry som skänkte hälsosam energi i stora salen, Les Mills som kittade RPM-cyklisterna med cykeltröjor, GoCoCo som bjöd på sköna strumpor, Casall som skänkte tävlingspris och som klädde oss rosa och Craft som skänkte en jäkligt snyggt cykeloutfit till en glad vinnare på sista klassen och så Gainomax som bjöd på energi när alla timmarna var cyklade. Stort tack till er alla – och till Sportlife Östermalm förstås, som var vår venue för dagen!

När allt väl var igång så gick det i ett. Nya deltagare dök upp titt som tätt medan andra körde på klass efter klass. Ute sken solen och där inne flödade träningsglädjen. Bössorna fylldes på med pengar och jag hoppade att alla hade roligt och var nöjd med träningen. För egen del blev det ett pass först på slutet. Jimmy körde extensiva intervaller – 7 minuter långa – lika jobbigt som det var roligt.

Efter träningen var vi ett gäng som gick till Foam på Karlavägen och fyllde på med energi. Tänk att man hunnit med ett helt träningsevent innan klockan slog 14! Vi hängde där ett tag men snart tog gäspningarna överhanden. Det här med att gå upp svintidigt på söndagsmorgnar tär på krafterna – men det är det helt klart värt!

Hur mycket samlade vi in då, kanske ni undrar? Jo, 8700 kronor än så länge. Vi har fortfarande några bössor ute på spridda ställen i stan, bland annat på Cycle Corner i Hammarby Sjöstad och på gymmet InMo på Östermalm – så sista kronan är inte riktigt räknad än. Grymt bra tränat allihopa – stort tack!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • Hej Sara! Kul att ses i söndags och tack snälla för ett välarrangerat o superkul event. Massa inspiration och härligt pepp!

    Emelie 2011-10-10 22:19:50 http://emelie87.blogg.se
    Svara
  • Andréa: vi bestämmer nåt på FB!

    Nina: tack för att du kom!! 🙂

    admin 2011-10-10 16:20:06
    Svara
  • Tack för ett jättetrevligt arrangemang! Grymt bra klasser. Idag känns det som ”rosa rumpan”:)

    Svara
  • Absolut! Lite mycket den här veckan och nästa torsdag åker jag hem till värmland en sväng. men kanske i början av nästa vecka? eller om två veckor när jag är tillbkas igen. vad ska vi hitta på? 🙂

    Andréa 2011-10-10 13:48:58 http://lopningolivet.blogspot.com
    Svara
  • Maria: hoppas du fått några timmar skönhetssömn! strongt jobbat under dygnet!! lite märkligt att jag bröt en tradition och inte var i gbg – men kanske har vi startat en annan. och JA – häftigt med frieriet!!!!

    Camilla: tack! 🙂

    Träningsglädje 2011-10-10 09:26:05 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Vilka fina bilder! Som alltid!

    camilla 2011-10-10 08:22:58 http://sandra-camilla.blogspot.com
    Svara
  • Och du såg väl att det blev ett frieri?!

    Maria 2011-10-09 23:34:53
    Svara
  • Så roligt att ni körde i Sthlm Sara!
    Nu har jag varit avdäckad nån timme och vaknat igen.. Få bara att försöka somna om igen .. Kl ringer ju strax efter 6 igen…

    Vi saknade givetvis dig här hos oss!!

    Kram
    Maria

    Maria 2011-10-09 23:32:29
    Svara
  • Vilma: kul att äntligen träffas!

    Miss A: vad glad jag blir – roligt att du kom!!

    Pilla: å du!!!!

    Josefin: Gbg ligger nog närmst till, de körde ett helt galet dygn!

    Andréa: det går fler tåg! men jag träffar dig gärna någon dag om du har tid? länge sedan!!

    Henrik: javisst, låna på! roligt att du kom och tränade idag!! 🙂

    admin 2011-10-09 21:20:15
    Svara
  • fina bilder! Tack för ett helt fantastiskt arrangemang! Hoppas du flera i framtiden. Jag tänkte fråga om de är okej om jag får lägga ut någon av dina bilder på min träningsblogg? jag skriver själv klart att de är du som har tagit bilderna och länkar till din blogg.

    Henrik Tallroth 2011-10-09 20:47:03 http://www.traningskick.se
    Svara
  • […] här bilden har jag snott av min top notch medarrangör Sara. Hon hade en betydligt bättre kamera ( eller var en betydligt bättre fotograf ? ), så vill man […]

    rosa dag « Soffans 2011-10-09 20:23:38 http://www.soffans.se/2011/10/rosa-dag/
    Svara
  • Nu i efterhand känns det supertråkigt att jag inte hade möjlighet att vara med. Nu kom jag på att jag ju faktiskt hade kunnat ta med mig Sixten och komma förbi och ge en slant och säga hej ändå. fattar inte varför jag inte kom på det tidigare.. Nästa år (eller om ni ordnar nåt nytt event) ska jag se till att vara med!

    Andréa 2011-10-09 20:13:24 http://lopningolivet.blogspot.com
    Svara
  • Kan ni inte komma ner till skåne och dra igång ngt liknande? 😉

    Josefin 2011-10-09 20:01:16 http://jossefinast.blogg.se
    Svara
  • Grymt kul! Ni är vardagshjältar allihopa 🙂

    pilla 2011-10-09 19:18:42 http://pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Tack Sara! Fantastiskt initiativ och välordnat. Och så kul jag hade också. Kärlek till dig och dina medarrangörer!

    Miss Agda 2011-10-09 19:03:17 http://www.missagda.se
    Svara
  • Tack själv för ett jättebra och roligt event! 🙂 Stor kram!

    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!