Adidas Feather

Jag och Grabben har många saker gemensamt (jag gissar att det är därför vi har varit tillsammans så länge…) och en av dessa grejer är vår svaghet för snygga träningsskor. Övriga skor har vi rätt så få par av, men träningsskor – oj oj! Grejen med träningsskor är att de uppdateras inför varje säsong så även om man har ett par Adidas Marathon10 så vill man uppdatera dem efter ett par månader (vill  – inte behöver, det är 2 olika saker…).

Senaste tillskottet i Grabbens skopark är ett par Adidas Feather. Man kan ju tro att det är en tjejsko! Äntligen har killarna möjlighet att få lite färg på fötterna, och inte bara grönt och blått och sådana där typiska killfärger – utan något som faktiskt går åt det rosa hållet (färgen är något av en blandning mellan rosa och orange)! Tjejmodellen av Feather går i ungefär samma färgställning men lite ljusare. Superlätta är dem också med sina 170 gram. Man blir ju onekligen lite sugen…

Tillbaks till killarna, på Twitter efterfrågar cyklisten Pjocke  modebloggar med träningsklädesinriktning. Och det där har jag tänkt på många gånger. Varför finns det så få bloggar som fokuserar på träningskläder på samma sätt som modebloggarna fokuserar på sina kläder? Som gör det snyggt och med dedikation alltså.

Jag ska villigt erkänna att jag försöker ibland, men jag tycker inte jag gör det tillräckligt bra. Jag tycker att det är lite skämmigt att lägga ut 5 bilder på mig själv  i ett och samma inlägg med olika vinklar på mig och mina kläder. Det är nog där någonstans som skon klämmer. Träningsbloggarna fokuserar ju på träningen – och på de där 5 bilderna fastnar andra grejer. När man bloggar om grejer att ha till träningen blir det ofta tekniska prylar eller skor – och inte alls på samma modebloggarsätt.

Det där med att produktblogga för den läsarskara som läser den här bloggen är inte helt enkelt. Jag ställde upp på en intervju för några veckor sedan och sa att jag hade väldigt smarta läsare vilket jag är superglad för – ni ger mig ett enormt utbyte tillbaka genom ert engagemang – och det betyder att jag måste tänka till rätt ofta. Jag vet att när jag fokuserar för mycket på kläder, skor och varumärken så blir det ibland lite surr i kommentarsfältet och jag förstår att jag bör flytta fokus… När jag läser andra träningsbloggar med en yngre och inte lika produktkritisk läsarskara så förstår jag att skyltfönsterinlägg går hem mer där. Slutsatsen av detta? Tja, att man ska tänka till helt enkelt. Men det beror också på hur man ser på sitt bloggande och vad man har för mål och syfte med det och allt sådat där.

Nu blev det här ett långt och lite märkligt inlägg. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt så jag slutar här. Men visst är Adidas Feather snygga! Skulle absolut passa på en träningsmodeblogg med sådana där snygga modebloggarbilder!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • […] ut som att det är herrarnas version av adidas Feather? Såklart var jag tvungen att testspringa mina egna såhär på kvällskvisten och jo, de kändes jäkligt snabba alltså! Det var inte alls samma […]

    Vilka skor springer Geoffrey Mutai i? « Träningsglädje 2011-11-07 21:41:36 http://www.traningsgladje.se/2011/11/vilka-skor-springer-geoffrey-mutai-i/
    Svara
  • Hm… Ja sant ! Någon som bara reder ut funktionen o fotar snyggt så kan man surfa in där o slippa leta i djungeln.

    Annie 2011-10-07 22:02:58 http://www.ansofisticated.blogspot.com
    Svara
  • Tycker det var ett härligt inlägg jag, oavsett vad du ville säga med det. Vilket man inte alltid behöver. Vilja säga något alltså. Och du får gärna lägga upp bilder från fem olika vinklar, har svårt att se att du inte skulle vara snygg från alla. Trevlig helg förresten!

    Jojohanna 2011-10-07 16:19:58 http://skynda.blogspot.com
    Svara
  • Annie: fast jag som gillar snygga bilder skulle älska lite träningsmodebloggande 🙂

    Träningen o livet: Adidas concept store i Sthlm har det mesta, t.ex. dessa skor. Intersport Drottninggatan har en del också, och renodlade löparbutiker borde ha – men i Gbg vet jag inte…. 🙁 loplabbet och runnersstore har båda webshoppar, kolla där! Eller på utländska!

    admin 2011-10-07 13:41:55
    Svara
  • Var kan man köpa adidas kläder och skor? Intersport har ett litet utbud, men aldrig de snygga grejerna du visar i bloggen!

    Träningen och livet 2011-10-07 13:30:24 http://traningenochlivet.wordpress.com
    Svara
  • Vi som behöver träningskläder behöver dem för att vi ska göra något vettigt i dem. Modekläder i övrigt..tja…de är ju inte funktionella, då är själva verksamheten som bedrivs att vara snygg i kläder. Då får man skriva om kläder baran. Så de som skulle kunna skriva om träningskläder och dess funktion, som du tex, har oftast ( o tack o lov!!!) så mycket mer vettigt att skriva om vad vi GÖR i kläderna så det får liksom bli lite i periferin.
    TÄnk dig en enkom träningskläder blogg: ”idag satt min dyra XXX funktionströja bra på pumpen, men inte på BodyBalance..
    HAHA du vet förstår vad jag menar, tycker det är underbart när folk utvärderar träningskläder så man får lite tips då o då men vi träningsmänniskor har alldeles för mkt roligt för oss för att bara skriva om vad vi har på oss. Hoppas jag.

    Annie 2011-10-07 12:33:40 http://www.ansofisticated.blogspot.com
    Svara
  • Idamari: då blir det fler outfits i denna blogg hoppas jag!!! jag vill också ha nikestore i varje hörn. och ett gäng adidas concept stores, fast vi har ju en i sthlm faktiskt…

    Ida: jaa!!! mina tips: marathon10 och aegis! 🙂 fast finns mååånga, som adios, tempo etc.

    admin 2011-10-07 11:51:43
    Svara
  • Åhhhh fiiiina! Kanske dags att lägga till första paret Adidas till samlingen av träningsskor (förutom fotbollsskor)… jag har varit sugen länge… Nu är det nog dags snart!

    Ida 2011-10-07 11:50:09 http://mittaktivaliv.wordpress.com
    Svara
  • Jag tycker onekligen att de outfits du lägger upp är helt fantastiska. Och nog skulle jag tycka att du kan lägga upp fler utan att alls skämmas. Fast, jag förstår såklart hur du menar. Kanske kan du involvera några stycken som lägger upp varsin outfit eller någonting. Jag tycker personligen det skulle vara väldigt roligt. Främst för att jag bor i ett Umeå som trots sin idrottsprofilering verkligen saknar snygga träningskläder. Min största önskan skulle vara ett Nikestore i varje hörn.

    Ha en fin helg och hälsa grabben att det där var ett par redigt läckra skor.

    idamari 2011-10-07 11:41:58 http://idamarithornberg.blogspot.com
    Svara
  • LL: 🙂

    Fine: haha, går det?

    admin 2011-10-07 11:33:58
    Svara
  • JÄTTEsnygga. nästan FÖR snygga 😉

    fine 2011-10-07 11:27:15 http://finemile.se
    Svara
  • Japp! Absolut snygga!

    LL 2011-10-07 11:27:04 http://traingingchamp.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!