Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
Bra bloggtips! ”Pasta” på squash är verkligen toppen!!! Fast jag gör det för sällan!
när jag gör Squashtagliatelli hyvlar jag tunnt precis som du, sen saltar jag dem och låter dem ligga en stund för att dra ut så mkt vätska som möjligt. Kramar ur vattnet och fräser i smör och vitlök. Blir super! Har inte testat carbonara med sån ”pasta” än med det måste jag göra snart.
Gjorde cheesy eggs imorse till frukost och det var ju bara såå gott. ny favvofrukost för mig.
Pilla: yes love them! från bruka design!
Felicia: 🙂 denna gång gjorde jag på lök, bacon och grädde men enbart bacon och äggula skulle funkat också. och parmesan!
Annoula: härligt!!!
Smaskens! Ligger och vänta rpå frukost och klockan är… ehh… 11.. :)! Får besök idag och lite lyx!
åh, det där skulle jag aldrig fått syn på nu när jag ligger här å e kvällshungrig 🙂 (kvällsmålet redan intaget för timmar sen, haha)
Ser galet gott ut. Brukar steka vitkål och använda som pasta istället men de där ser ju så stört gott ut så de måste provas.
Är det bara stekt bacon och äggula på sedan?
Härlig tallrik den röda!