Den känslan

Ni vet när man hyr släp för att åka till Ikea och köpa otympliga grejer och man svettar sig igenom varuhuset för det man köpt är stort och tung och bökigt och så åker man hem och kånkar alla platta svintunga paket uppför trapporna eftersom hissen är för liten och så börjar man montera ihop alltihopa och så när det börjar bli mörkt och hela dagen har gått hur snabbt som helst eftersom man haft fullt sjå så upptäcker man att personalen på varuutlämningen lämnat ut fel saker. Den känslan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Jenny: roligt att du kommer på föreläsningen – en helt annan typ av känsla! 🙂

    Karin:haha nä

    Jenlin: du vinner. fy fasen!

    MissAgda: ja de är ju rätt så bra ändå…

    admin 2011-10-03 14:00:09
    Svara
  • Ikea alltså… jag ser rött. Men likt förbannat kommer jag säkert åka dit inom den närmsta månaden igen. TV-bänkarna du frågade om tidigare- det skulle varit lite högre skåp egentligen, men personalen som hjälpte oss missförstod oss och skrev ut fel modell på skåp på plocklistan. Detta märkte vi först hemma (DEN känslan 🙂 ) MEN, det blev faktiskt bra och vi behöll skåpen.

    Ps: Ang ditt nyaste inlägg. Jag ÄLSKAR Barcelona-stolar. A gillar dem också och vi hade tänkt att ha en sådan + pall i lägenheten, men nu verkar det som om en sådan inte alls hittar någon fungerande plats här. Tyvärr.

    Miss Agda 2011-10-02 21:03:17 http://www.missagda.se
    Svara
  • Det kunde varit värre… det kunde varit så att hemresan på ikea med all grejer på släpet måste tas via båt för att komma till den vackra (men i vissa fall svårtillgängliga) ön Gotland. Och SEN upptäcka man fått fel grejer. Den känslan är inte att leka med…

    jenlin 2011-10-02 20:09:02
    Svara
  • aha, den känslan, ja den är inte populär. Lycka till med nya hemmet:)

    karin 2011-10-02 11:58:18 http://runasiam.blogspot.com/
    Svara
  • Åh, DEN känslan! Och ändå så återkommer man till det där varuhuset gång efter annan… Kommer ihåg när vi renoverade vår lägenhet och satte in nytt kök och vet inte hur många gånger vi åkte tillbaka för att vi fått fel saker, var slut eller stod på en hylla som man inte kom åt och de inte fick köra truck när varuhuset var öppet (iofs bra ur säkerhetssynpunkt men just då tycker man inte det).

    Lycka till med lägenheten och skruvandet, ska bli kul att träffa dig & lyssna på the Convention//Jenny

    Jenny 2011-10-02 10:41:02 http://jennyslillavarld.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!