Rosa Bandet

Vi har fått många fina samarbetspartners med oss till Rosa Dygnet projekt Stockholm och varje pass kommer bjuda på olika goodies. Bland annat får de 100 första gästerna produkter från Holistic!

Cykelklasserna har bokats upp och är nästintill fullsatta men maila din anmälan till [email protected] för att få plats på reservlista om du inte bokat dig än. Den sista cykelklassen klockan 12 blir som en final för hela eventet och det får ni inte missa för det är då vi smäller av flest produkter och tävlingspriser från Gainomax, GoCoCo och Craft!

Det finns också en del platser kvar på MOJO yogan där du kan vinna en outfit från Casall, Powerstrippen där du får rabattcheckar från Blueberry och dessutom kan vinna en korg fullpackad med produkter från träningsbloggosfärens mest hyllade hälsokostaffär och på Body Balanceklassen kl 12 så kommer det finnas produkter och tävlingspris från Les Mills. På några av de andra cykeklasserna under dagen kommer du kunna släcka törsten från Vitamin Well!

All info om tider hittar du här. Passa på att gå med i Facebookeventet för löpande information.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Varför bor jag inte i Stockholm för? 🙁

    Jessica 2011-09-30 08:39:11 http://folkessonstraningsdagbok.blogspot.com
    Svara
  • […] smått och gott under eventet. Riktigt spännande grejjer måste jag säga! Nyfiken? In och kika HÄR eller […]

    Jag vill träffa dig! « Energi och Magi! 2011-09-27 22:29:10 http://energiochmagi.wordpress.com/2011/09/27/jag-vill-traffa-dig/
    Svara
  • Sandra: typiskt!! köpa smoothie från blueberry är ett tips, eller gå runt i deras butik på sibyllegatan. kanske testa bikramyoga eller annan yoga på studio? shoppa träningskläder i casallbutiken på birger jarlsgatan eller hos adidas i korsningen kungsgatan/sveavägen…?

    admin 2011-09-27 21:02:18
    Svara
  • Åh, jag blir sååå sugen. Kan dock inte stanna till söndag i huvudstaden pga av jobb. Surt.
    Kan du tipsa om något som är ”värt att göra” när man ändå är i huvudstaden? 🙂

    Sandra 2011-09-27 20:45:53 http://puls.spotlife.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!