Hejdundrande vecka

210. 550. 170. 535. 370. 360. 304. 779. Så har antalet tränade minutrar registrerats på min Funbeat de senaste veckorna. Ändå säger jag att jag brukar träna runt 10 timmar i veckan när folk frågar. Jo, tjena. Man kan inte leva på gamla meriter.

779-minutersveckan är från en av mina 2 semesterveckor i somras när vi hade besök från först Emil och sedan Mia – givetvis körde vi Halmstadguidning i löparskor. 550-minutersveckan tränades egentligen på typ 3 dagar med fjällöpning och massyoga. Summa summarum är att min träning har varit allt annat än konsekvent den senaste tiden. Jag tränar ostrukturerat både vad gäller tid och typ av pass. Ungefär som resten av mitt liv som under dessa veckor varit nedpackat i påsar och resväskor i ett klassiskt kaos. Det är tack och lov snart slut med det – från och med kommande helg blir det ordning och reda bland alla våra saker och i mitt liv.

Först tänkte jag önska att kommande vecka ska gå superfort så att jag kan packa upp i nya lägenheten nästa helg. Men sedan kom jag på att det trots allt är mycket bättre att leva här och nu istället för i nästa grej – så jag ska försöka ha roligt under tiden. För alla vet ju att tiden går fort när man har roligt ändå. Eftersom allt redan är nedpackat i diverse IKEA-påsar, enorma North Faceväskor och en och annan förträfflig Craftryggsäck så behöver vi inte pyssla mer med det – jag kan se till att få in en hej dundrande rolig träningsvecka istället!

Jag ska springa Lidingöloppet typ supersnart, men tänker att jag är återhämtad till imorgon kväll. Då ska jag försöka testa kickboxning! Om jag inte hinner får det bli återhämtningslöpning. Löpning står inplanerat även på tisdag om jag inte kommer på bättre idéer (typ vila?) och på onsdag ska jag spinna. Det ska jag också göra på torsdag. På fredag eller söndag ska jag testa ytterligare en kickboxningsklubb och så hoppas jag få till en träningsdejt med KarinTri eftersom vi snart bor på samma holme. Drömmen vore ju lite yoga på det – också det på min nya holme. Summan av kardemumman hoppas jag blir 10 timmars träning. Det är med den mängden träning jag trivs.

Idag på Lidingöloppet tänkte jag förresten lyssna på podcast medan jag springer. Jag har några olyssnade Jillian Michaelsavsnitt att ta igen. Igår fick jag en stor dos motivation genom att kolla de sista avsnitten av Biggest Loser säsong 11. Olivia (som har PCOS) var en grym deltagare genom hela säsongen just för att hon var så himla mänsklig. Tara, från några säsonger bakåt, var lika häftig – fast av helt andra anledningar. Nu är det dags för säsong 12, första avsnittet hade premiär förra veckan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Tack för pepp!

    Victoria: tack vad roligt!! jag kollar på datorn, det finns filer att hämta hem – både om man vill betala och om man inte vill. nu tänker jag inte uppmuntra NÅGON att hämta hem filer olagligt men dessa finns ute…

    admin 2011-09-25 23:48:48
    Svara
  • Hejsan!
    Tycker att det är riktigt kul att följa med dig i bloggen och på alla dina äventyr! Man blir så sugen på att bara ta på sig träningskläder och bara gå ut och springa 🙂

    Tänkte fråga dig om biggest loser, är det på tvn du koller eller vart är det? Vilken kanal i så fall tycker att det är så otroligt bra program! 😀

    victoria 2011-09-25 23:35:51
    Svara
  • Vilken skillnad på BL deltagaren. Lycka till på LL!

    pilla 2011-09-25 13:29:44 http://pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Önskar jag hade några Jillian Michaels podcast på lager, men jag får väl helt enkelt börja om… Är grymt bra! Kör hårt på loppet!

    Keron 2011-09-25 13:01:38 http://keron.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!