Öppet hus på Yogayama

Malmöbloggaren Emelie uppmärksammade att det var öppet hus på Yogayama på Östermalm idag så vi hade bloggdate och tog en yinyogaklass ihop med femtioelva andra personer. Mattorna låg tätt tätt och man fick trängas lite, men finns det hjärterum…

Vi var väl inte riktigt femtioelva personer i salen – men väl 56 – och det är långt mycket mer än det varit på de tidigare gratisdagar jag varit på hos Yogayama. Man öppnade upp väggen mellan de 2 olika salarna så alla fick plats i samma klass. Inte heller har jag varit på ovanvåningen där det finns ett café som var stort och luftigt. Kanske lite väl dyrt med ett rätt så litet glas med juice på jordgubbar, citron och gojibär för 40 kr men det kryllade förhoppningsvis av antioxidanter och grejer.

Jag var på vippen att köpa mig en fin yogamatta med tillhörande väska från butiken men en tusing för en yogamatta får prioriteras någon annan gång. Den närmsta tiden ska jag lägga mina slantar på ny säng, soffa, matbord, stolar, lampor, tv, parkering och tja – kanske ett gymkort eller så.

Jungfrugatan på Östermalm – här finns Yogayama

Ekofik!

Den där brunspräckliga mattan i mitten hade schysst grepp, annars är det så många mattor jag upplever som halkiga

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh jag älskar yogayamas mat! Brukar äta lunch där 🙂 Rekommenderas! Å det finns fina mattor för 600:) O så köper man väskan till en annan månad..

    Erika 2011-09-25 10:36:18 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!