Lidingöloppet 2011

Klockan ringde lite för tidigt imorse för att vara lördagmorgon – så jag snoozade ett tag. Sedan blev det väldigt bråttom. Upp, på med kläderna och iväg till Lidingövallen. Tur att det inte var idag jag skulle springa! Det skulle däremot Grabben, MarathonMia, Lantto-Sofie och Emil och ett gäng till som hade samlats på balkongen över Adidas monter där vi åt frukost och bjöds på tillfälle att ha pepptalk med Adidascoachen Stefan Rehn och Lidingöloppsproffset Magnus Bergman som utsetts till snabbaste svensken genom tiderna på Lidingöloppets 30 km.

Som sig bör pratades det om väder, förutsättningar och tider. Alla verkade pepp förutom jag och Sofy – jag skulle ju inte springa förrän imorgon och Sofy ska snart ha bebis – men vi matchade fint i rosa med resten av gänget ändå. Gillar man inte rosa hittade jag roliga tröjor och jackor i knalligt blått som jag tror skulle passa in i min garderob…

När 15-kilometerslöparna startat och tävlingsnerverna börjat hugga tag i de andra åkte jag tillbaka till Östermalm för andra äventyr. Lidingölöparna verkade klara sig utan mig rätt så fint.

Om du ska springa Lidingö Tjejmil imorgon och vill skaffa dig lite mer koll tycker jag att du ska läsa det här inlägget.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!