Yoga i Åre

Jag har precis yogat mig till lite sol i Åre. När jag vaknade i en av Copperhills mjuka sängar låg molnen täta över Åredalen och det såg riktigt höstruggigt ut där ute. När vi landat i den sista av positionerna i morgonens Vinyasayoga glimtade lite solsken förbi där ute. Nu någon timme efteråt vet jag inte riktigt var den solstrålen tog vägen – så det kanske krävs mer yoga?

Detta är den andra av Copperhills yogahelger som går av stapeln. Den första arrangerades i vintras och krockade olyckligt nog med Nike Blast. Det var en full sal som mötte mig imorse, och som guidades genom ett skönt och lagom utmanade flowklass av Elin Jensen som vanligtvis praktiserar i Båstad.

Mellan solhälsningar, hundar och några positioner med inslag från yinyogan, kunde vi blicka ut över trädtopparna och slappna av också med hjälp av lugnet där utanför. Elin började hela den här helgen med att fråga vad vi ville ha ut av den – och mitt svar blev att stressa av. Jag har märkt att livet i Stockholm går i 190 per automatik – jämfört med livet i Halmstad. Ändå hinner jag bara med hälften av allt jag vill. Det är ingen dålig stress som pockar på min uppmärksamhet, men det är likväl en stress. Åre är som en liten lisa för själen. I min version av Åre går livet i 30, och det är alldeles utmärkt lugnt och behagligt.

En hörna av vårt rum

Läckraste frukostmatsalen ever, jag tar ungefär 1000 bilder på den varje gång jag är här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • […] jag bär med mig varje dag och hela tiden kommer just från Åre. I september 2011 var jag på en yogahelg på Copperhill som jag kombinerade med terränglöpning runt Skutan. Solen sken och det var höstigt vackert. […]

    Andas in det du vill ha mer av « Träningsglädje 2012-03-17 09:52:58 http://www.traningsgladje.se/2012/03/andas-in-det-du-vill-ha-mer-av-2/
    Svara
  • I Åre och Halmstad slipper man stress! 🙂

    Grabben 2011-09-17 00:15:19 http://www.snabbafotter.se
    Svara
  • ååh! Jag skulle verkligen vilja åka dit – det ser ju alldeles underbart ut 🙂

    Jessica 2011-09-16 23:03:57 http://svemelia.wordpress.com
    Svara
  • Åre är fantastiskt på sommarhalvåret – otroligt harmoniskt och vackert. Vi var där i somras och vandrade, river raftade, sprang och cyklade. Underbar semester! Yoga på Coperhills låter härligt – det får det bli nästa gång!

    Runday 2011-09-16 15:48:50 http://www.runday.se
    Svara
  • Åh, vad härligt det låter! Älskar Åre – bodde där två år medan jag pluggade 🙂 Funderar på att åka upp om några helger men ägna mig åt lite mindre lugn aktivitet: cykla downhill:)

    Svara
  • Fy sjutton vad avundsjuk jag är! Nästa gång ska jag ta mig råd och bara göra det. Hoppas du får en underbar och lugn helg och kommer tillbaka till Stockholm fylld av harmoni. 🙂

    Cathrin 2011-09-16 13:02:16 http://malisikte.se
    Svara
  • Ser så galet fint ut! jag måste testa nån gång! Har mailat dig förresten 🙂

    Emelie 2011-09-16 11:28:33 http://www.emscorner.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!