Vad hände med hösten?

I början av augusti, långt innan hösten ens knackat på dörren, var det många som gick ut stort inför hösten. Här skulle ske stordåd! De som hakade på Jari Ketolas 10-veckorsutmaning var många, både bland bloggare och hos Facebookkomppisar. Ni som är envisast hänger fortfarande i och gör era dagliga(!) övningar – själv tröttnade jag efter sisådär 3 dagar. Som många andra – om jag får gissa.

Jag gick ut hårt och skrev det här inlägget den 14 juli. Då var det drygt 7 veckor kvar till min födelsedag (vilket jag såg som ett delmål) och jag sa att jag ville åt min toppform igen. Den 14 juli var det 13 kilo till toppformen. 5 av dem är numera bortputsade och eftersom jag verkligen inte gått på någon lågkolhydratkost den senaste veckan så är jag mycket nöjd med vikten efter festligheterna.

Eftersom jag vet med mig att jag är en lättuttråkad människa så jobbar jag med korta delmål. Nästa mål blir den sista september – lagom tills dess att vi flyttar in i nya lägenheten. Det är 3 veckor dit och tills dess ska jag verkligen hårdköra. Hårdkörning innebär bland annat en yogahelg med fjällöpning på Copperhill i Åre nästa helg, Lidingölopp helgen därpå, matlådor med superfood och så några middagar i glada vänners lag därimellan. Det blir nog fint.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!