Ingen kan göra allt – men alla kan göra något

4 år i rad har Maria & Co anordnat Rosa Dygnet på Sportlife Exclusive i Göteborg: 24 timmar spinning och andra aktiviteter till förmån för bröstcancerforskningen. Förra året slog man rekord i antal besökare och insamlade pengar: man svettades in 200 000 kronor till forskningen och jag var där under alla dygnets timmar och trampade runt min cykel. Då hade jag ambitionen att sitta på dygnets dyraste cykel – tillsammans med fantastiskt många bloggläsare och vänner så grejade vi det. Att cykla ett dygn är i n g e n t i n g i jämförelse med den smärta och sorg som cancer i allmänhet och bröstcancer i synnerhet orsakar. Ingen kan göra allt för att stoppa det fruktansvärda – men alla kan göra något!

I år kan du som är i Stockholm bidra till forskningen genom att vara med på Bloggar om tränings event som är ett stödevent till det stora Rosa Dygnet i Göteborg. Allt kring eventet är inte spikat ännu – men det kommer gå av stapeln på Sportlife Östermalm den 8 oktober mellan 9-13 och de som leder cykelklasserna håller nu på att ladda som bäst. Det kommer arrangeras en del andra grejer i samband med eventet, bland annat andra klasser än spinning, men mer information om allt kommer senare.

Om du vill boka in dig på en eller flera cykelklasser mailar du till soffan.rhodin at hotmail.com pronto! 20 cyklar kommer att vara bokningsbara och 10 är för dropin. För varje klass skänker du så mycket du kan och vill (dock minst 20 kr) och dessa slantar går till Rosa Dygnets insamling och sedan raka vägen till Rosa Bandet.

Cykelinstruktörer under dagen:

Kl 9: Spinning- och bloggstjärnan Terese Alvén

Kl 10: Sportlifes stolthet Sofie Rhodin

Kl 11: Hyllade Jessica Clarén

Kl 12: Jimmy Lundqvist – superstar från Les Mills

UPDATE! Klasserna Power Strip med sprudlande Annica Bottne (kl 11) och Body Balance (kl 12) med duktiga Kristina Andersson kommer också att köras!

Mer information om eventet kommer att dyka upp inom kort!

Foto: Christer Hedberg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!