Super Saturday

Det var en händelserik gårdag som började med att jag gick upp tidigare än jag gör på vardagar – och slutade med VM-marathon mitt i natten. Därimellan hann jag med pressfrulle på Super Saturday, spana in nya Sh’bam, åka hem och byta om till löparkläder och ladda inför Tjejmilen och sedan fira brorsans födelsedag på en grym kinakrog på Gärdet. Med tanke på hur god mat vi åt var det lika bra att jag tränat ordentligt innan!

Jag har aldrig varit på Super Saturday förut så jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta. På tunnelbanan såg jag en massa likadana Nikejackor och väl på plats kryllade det av dem. Såhär i efterhand upplevde jag Les Mills Super Saturday som ett högkoncentrerat Nikekonvent.

Vi började med frukost där Annika Sjöö och Fredrik Andersson berättade lite om de nya koncepten Sh’bam och CXWorks. Worksen har jag kört och vet redan att jag gillar – men Sh’bamen var jag skeptisk till. Hallå dans, liksom. Men ju mer Annika berättade ju mer nyfiken blev jag. Man behöver inte lära sig en lång koreografi och passet, som är 45 minuter långt, består av 12 låtar i olika stilar. Det låter som något för mig! Jag gillade Zumba just för att jag inte behövde lägga fokus på att komma ihåg grejer men fördelen med Sh’bam är att det faktiskt i n t e är Zumba.

Sh’bam kommer köras på SATS under hösten innan det introduceras vidare så det fick mig att börja fundera på det här med SATS alltså. Den nya klassen Fight Circuit låter nämligen också rolig…

Stämningen i Globen var grym med häftig belysning i den stora salen och det kändes som en gigantisk fest på 2000 pers. Sjukt många cyklar stod uppställda i en annan sal och förhoppningsvis hade man gjort något kul med belysningen här med – cykling har ju annars en tendens att bli lite bortglömt på konvent (The Convention är undantaget – det var en cool sal). En tredje sal hade laddats för body pump och den var också snygg och stämningsfull. Det är just det där med stämningen, det där lilla extra som jag förut upplevt på Nike och nu på Super Saturday, som är halva grejen!

Jag lämnade Super Saturday med nya Nike Free XT Motions Fit och en praktisk träningsväska som kommer få folk att undra vad Sh’bam är. Förutom de som redan vet såklart… I den låg ett par hyllade GoCoCo-strumpor, en träningströja och lite annat smått och gott som gjorde mig glad.

Finn fem bloggare! Nina i orange linne, Anna-Lena från Fitness bredvid, Åsa med ryggen mot kameran, Terese borta vid kaffet och så Fredrik där i bakgrunden.

Frullen

Mycket energi på scenen…

…och galet ös på golvet!

Det var sjukt mycket folk i shoppen så dit hann jag aldrig in

Cykelsalen

Andra salen

Och så jag då…

Skor – Nike

Tights – Casall

Top – Casall

Jacka – Craft

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Det var sjukt roligt!! Häftig upplevelse:)

    Desirée 2011-09-06 15:34:08
    Svara
  • Ser ut att ha varit ett roligt Super Saturday!

    Karin - FitnessochHälsa 2011-09-05 21:46:24 http://fitnessochhalsa.blogspot.com/
    Svara
  • Gud vad kul det verka! 🙂

    Malin Jönsson 2011-09-04 17:12:00 http://www.notordinary.myshowroom.se
    Svara
  • hej..var också på konventet och det var glädje och stämning! vad gäller fight circuit så testade jag förra veckan och har fortfarande träningsvärk..hahaha..men en bra klass där man verkligen får svettas!

    helena j 2011-09-04 12:53:46
    Svara
  • ”Det var sjukt mycket folk i shopen”….eh, ja. Förstår att du inte gick in till oss, men det hade varit kul att se dig! 😀

    Helena 2011-09-04 10:52:28 http://www.healthbyhelena.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!