Dagens

Dagens otippade: att jag skulle komma ut på en lätt 6 km morgonjogg imorse efter för lite sömn. Det var jobbigt att gå upp – men som vanligt så värt det när jag väl kom ut. Jag möttes av morgonpiggt solsken och dagg i gräset. Jag svor som vanligt över hundägare som inte har koll på sina hundar medan jag och löparhunden korsade Gärdet. Funderade sedan på om det var mitt eget fel eftersom jag var just på Gärdet – alla lösa och okontrollerade hundars frizon (?) – men bestämde mig sedan för att det är klart att jag ska få gå var jag vill utan att mötas av en ensam fyrbenting utan ägare men däremot är det upp till mig att hålla extra uppsyn. Vår familjs löparhund är världens snällaste, men den gillar inte när andra hundar blir för närgångna. Fair enough.

Dagens jobbigaste: PT-passet med Magnus på UCSP i eftermiddags. Crossfitinspirerat pass med avslutande höftrotationsövningar. Påminn mig om att jag helst bör göra dem varje dag snälla?

Dagens skönaste: Crafttröjan Run relaxed top som jag fullkomligt älskar. Den gör sig inte riktigt rättvisa på bild men den gjorde sig utmärkt till svarta brallor och ett par Nike Lunarglide 3 på jobbet.

Dagens godaste: Jag hade matlåda med mig till jobbet idag. Ruccola, spenat, ägg, tonfisk, halloumi, solrosfrön, pumpakärnor och mango tillsammans med en vinaigrette på olivolja, balsamvinäger och citronbalsamico. Den var dock inte godare än det flaska Saronsberg jag nyss beställt på Systemet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Marie: jag har denna i XL och den är helt klart mer losefit än de andra av deras plagg. jag är bred över höfterna…

  admin 2011-08-31 22:07:38
  Svara
 • Åh, jag vill också samarbeta med dem. Känner att jag sponsar dem mer än de sponsrar mig! =) Får jag fråga vilken storlek du har på den. Har fått för mig att du är ganska lång vilket jag också är samt är jag ganska bred över axlar och rygg. L brukar funka på Craft träningskläder. Ska försöka skicka efter den någonstans ifrån om jag hittar den nånstans.

  Marie 2011-08-31 21:46:22
  Svara
 • hehe, vilka bra tips! behöver lite nya träningskläder (alltid kul med nya, ökar motivationen mycket tycker jag iaf, hehe ;)), så får kanske se till och besöka alla dessa nu snart! 🙂
  Tack för en grym blogg för övrigt!

  Malin Jönsson 2011-08-31 20:40:38 http://www.notordinary.myshowroom.se
  Svara
 • Marie: den är rykande färsk från Craft, jag får den genom mitt samarbete med dem. har ej koll på vilken affär den finns i men det är en löpartröja coolt nog, ser ut som en collegetröja dock.

  admin 2011-08-31 19:38:59
  Svara
 • Snyggaste tröjan! Vart har du hittat den?

  Marie 2011-08-31 16:47:56
  Svara
 • lös hund = alltid kunna kalla in. Annars ska man inte ha hunden lös, svårare än så borde det inte vara, men de flesta har missat det där. Som att alltid är alltid och inte när hunden själv inte upptäckt något roligt intressant. Suck. Man får gorma om man inte vill bli påhälsad.

  Sofy 2011-08-31 12:59:28 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Erika: ja gärna!!

  Em: tack söta. träningsvärken har precis försvunnit. är livrädd för dig nu, men tränar gärna igen!

  admin 2011-08-31 09:46:40
  Svara
 • Fin du är!
  Tr’äningsvärken borta nu?!
  tänkte vi skulle boka in ett pass för att mosa framsidan sen 😉
  balans ville du ha va?! 😉

  em 2011-08-31 09:09:09 http://emliscious.blogspot.com/
  Svara
 • Det låter underbart! Jag kanske nästan kan följa med nån gång? Är ju ingen vidare löpare men det lät så jäkla mysigt med solen och hunden!

  Fö håller jag med om din hundfilosofi. Gärdet är lite av ett hundkaos och det är väl inte riktigt tanken bara för att man får ha lös hund där…

  Erika 2011-08-31 08:23:30 http://sandsnovatten.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!