Vegetarisk lunch

Morgondagens lunch är fixad. Ruccola, sojabönor, avokado, mozzarella och ägg. Det hade varit fint med lite tomat, paprika eller gurka också men jag orkade inte köpa på mig fler matprylar nere på Konsum.

Ibland blir jag köpapatisk, jag vet att jag måste köpa vissa grejer förr eller senare men eftersom jag inte orkar med själva handlandet, även om jag redan är i affären, blir det ofta senare. Tvättmedel är en sådan grej – som tur var har jag det hemma, inhandlat när jag kände mig köpstark. Tyvärr är mitt schampo slut, och har så varit en dryg vecka. Jag orkade inte köpa något nytt idag heller – Niveas extra mjuka duschcréme har visat sig fungera lika bra.

Det är skönt att inte ha badrummet belamrat med en massa prylar och när vi nu under veckan packar ut oss ur min Stockholmsetta ska jag passa på att rensa allt vad rensas kan. Jag orkar inte med alla grejer, med undantag för mina träningsskor…

20110822-071343.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Ser otroligt gott ut! Försöker att vara vegetarisk en dag i veckan, har fått för mig att kroppen mår bra av det… 🙂 Heja dig som har kommit igång med matlådorna! 😀

    Helena 2011-08-23 08:06:09 http://www.healthbyhelena.com
    Svara
  • Vet vad du menar… Värst är det när toapappret tagit slut p.g.a ”lättjan”… 😉

    Ingmarie 2011-08-23 02:32:52 http://blog.nemonisimors.com/
    Svara
  • Behöver inte ditt barr balsam?! Jag kör schampo, maaaassor av balsam och så balsamspray. Lycka till med ditt nya matlådeliv 🙂

    Erika 2011-08-22 22:48:13 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Yes, vet precis känslan. Och jag tog t.o.m steget att rensa bland träningsskorna när vi flyttade. Jag tror det var 7-8 par som fick ett nytt hem (en kompis stall där det inte spelar så stor roll om de är superfräscha eller ej, perfekt återvinning 🙂 )

    Miss Agda 2011-08-22 21:46:50 http://www.missagda.se
    Svara
  • Heja! Tema matlåda idag. Jag fixade en massa protein idag, för att lätt kunna fixa luncher. Stekte sojafärs, gjorde biffar osv. Bara att plocka fram och fixa sallaten till sen.

    Shampo är överskattat. Tvätta håret likaså 🙂

    Jojohanna 2011-08-22 21:41:59 http://skynda.blogspot.com
    Svara
  • Eller hur, dessa prylar. Orkar inte se dem hela tiden – förstår inte vart de kommer från för jag köper nästan aldrig några grejer! Det måste vara någon som gömmer dem när jag inte ser hemma hos mig.

    pilla 2011-08-22 20:55:18 http://pernillabredolt.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!