CXWorks

Undrens tid är inte förbi: jag börjar gilla Sportlife mer och mer och Soffan har börjat prata Stockholmska. Det senare var kanske inte särskilt anmärkningsvärt i och för sig – och att jag gillar Sportlife beror mestadels på personerna där. När bra människor gör bra grejer så blir det bra. Jag kommer fortsätta tycka att Sportlife blandar högt och lågt men när det är högt – ja då är det bra. Punkt.

Jag trodde jag skulle runda av dagen med en CXWorks (som förut hette CX30) men det visade sig att jag kom att ha halva dagen kvar. Efteråt hängde jag med Soffan och Åsa en stund innan jag svängde förbi mina gamla Östermalmshoods och hälsade på hemmavid som jag inte gjort sedan jag blev tillfällig Söderbo.

Jag har inte ägnat särskilt mycket tid till träning den här veckan men jag har varken haft ork eller lust. Jag tankar energi på annat håll, bland annat genom att luncha med sprudlande Ansofisticated, och har generellt sett haft lite annat att stå i och tänka på. Grabben är i Norrköping för att vinna SM i musikfyrverkeri för jag vet inte vilken gång i ordningen och mitt mangoinköp var ett lyckat drag för säljkontrakt är påskrivet och klart och vi flyttar i stort sett ut omedelbums. Jag har 2 mangos kvar och gjorde precis en f a n t a s t i s k god smoothie på mango, mjölk, vaniljprotein och hasselnötssmör.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!